Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Snow Valley snowboard Freestyle team
Door : mogulgertje
Datum : 13 Sep '06


Snow Valley Snowboard Freestyle team

Op vrijdag 15 september gaat het “Snowvalley Freestyle Team” opnieuw van start met de trainingen. Dat is één maand vroeger dan de voorgaande jaren! Na een zomerbreak van 4 maanden is het nu immers hoog tijd om het komende winterseizoen voor te bereiden. Alle jongeren die de basis van het freestyle snowboarden onder de knie hebben, zijn van harte welkom. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een boeiende mix van recreanten de hun hart verloren hebben aan het freestylen én jongeren die er alles voor over hebben om het te maken in de snowboardwereld. Maar liefst vijf leden van het team staan in de Top 50 van de wereld voor Big Air! Niets is dus onmogelijk, durf je dromen na te streven en schrijf je zo snel mogelijk in!

De deelnemers
Het Snowvalley Freestyle Team bestaat uit jongens en meisjes van 8 tot 35j. Je hoeft helemaal geen competitiesnowboarder te zijn om je in te schrijven. Iedereen die zijn persoonlijke freestyletechnieken en jumps wil verbeteren is welkom. De trainingen gaan door in het funpark van Snowvalley Peer, op vrijdagavond van 20u tot 22u. Daarna kan je gezellig wat napraten in de cafetaria.
De deelnemers worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën.

  • Categorie 1: van 8j tot en met 12j
  • Categorie 2: van 13j tot en met 15j
  • Categorie 3: vanaf 16j

Elke leeftijdscategorie kan rekenen op een aparte trainer. Door middel van een gekleurd lint rond het voorste been van de deelnemers worden de riders van de verschillende categorieën van elkaar onderscheiden.

De Trainers
Het trainersteam voor 2006-2007 wordt fors uitgebreid.

  • Pieter Simons
  • Wout Bekaert
  • Kevin Vanoevelen
  • Tom Binnemans
  • Maarten Avonds
  • Tom Coeckelberghs

De trainers werken in groepen van 2 per leeftijdscategorie. Wekelijks schuiven de trainers door van de ene categorie naar de andere. Dit jaar zullen bij gelegenheid ook video opnames worden gebruikt om de kwaliteit van de trainingen te verbeteren.

Info
Voor informatie kan u terecht bij de voorzitter van het team:

Inschrijven kan in de sportshop van Snowvalley bij Johny Chorkawa:

Donderdag 7 september worden alle leden verwacht in het Boarderscafé van Snowvalley om 19u voor inschrijvingen en info. De trainingen starten op vrijdag 15 september om 20u.

Tarief : 75€ voor het volledige seizoen, inclusief verzekering en lidmaatschap van de Vlaamse Ski en Snowboard Federatie, exclusief pistegeld.

http://www.snowvalley.be

Snow Valley
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.