Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Finale freestylecup van Vlaanderen
Door : mogulgertje
Datum : 31 Oct '03


Finale van de Freestyle Cup van Vlaanderen

De finale van de Freestyle Cup van Vlaanderen op zaterdag 8 november:
Wie wordt de Vlaamse Kampioen Snowboarden en Freestyle SkiŽn ? 
Iedereen is welkom om de finalisten aan te moedigen !

De Freestyle Cup van Vlaanderen is het officiŽle Vlaamse Indoorkampioenschap Snowboarden en Freestyle skiŽn. De Freestyle Cup bestaat uit drie manches waarbij de finales georganiseerd worden onder de vorm van jam sessions. Het kruim van de Vlaamse riders bewijzen zich door het demonstreren van slides op een Rail en freestyle sprongen op de Big Air. Spektakel verzekerd ! 

Het grote publiek is welkom op dit Kampioenschap om de finalisten een hart onder de riem te steken en om het beste van Vlaanderen aan het werk te zien. Dit kan de sportieve sfeer nog extra stimuleren. De pers is ook uitgenodigd op dit sporttreffen. Gelieve ondergetekende vooraf te verwittigen van uw komst en uw specifieke vragen.

Freestyle SkiŽn en Snowboarden zijn spectaculaire sportdisciplines. De nieuwe generatie jongeren valt massaal voor de uitdagende ďboardsportenĒskate, snow, surf). Snowboarden en Freestyle skiŽn is ondertussen al veel meer dan een rage in het Vlaamse sportlandschap. Jongeren kiezen steeds meer voor vrijheid en willen zich ook vrij bewegen in hun sportbeoefening, dit staat in tegenstelling tot de traditionele sporten. Freestyle staat evengoed voor een boeiende jongerencultuur waarin gedurfde muziek in combinatie met een functionele maar toch bijzonder trendy dress code deze sportdisciplines nog eens extra aantrekkelijk maken voor de jeugd. 

De SNOWboarders Foundation ijvert voor een degelijke uitbouw van sportclubs waar jongeren terecht kunnen voor Freestyle SkiŽn en Snowboarden. En vooral, voor een effectieve jeugdwerking waardoor jong sporttalent voldoende mogelijkheden krijgt om zich op de sneeuwpistes te begeven en om nadien door te stromen tot het nu nog kleine, selectieve wereldje van de professionals. 

FREESTYLE CUP VAN VLAANDEREN

Finales: zaterdag 8 november 2003

Locatie: Snowvalley te Peer
Organisatie: SNOWboarders Foundation

Aanvang om 18 uur. Voor de riders begint warming up vanaf 17u. Vanaf 22uoo is het party time.

http://www.snowboarders.be
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.