Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Belgian Snowboard Gamez
Door : mogulgertje
Datum : 12 Jan '07


Belgian Snowboard Gamez

Voor de 3 de keer zetten verschillende Belgische snowboard crews dit event op poten. Dit jaar zijn dat Airness, Add Edge en BoardX. Je mag je verwachten aan heel wat snowboard en party geweld. De Gamez staan wel niet helemaal in het teken van de pro's. In tegendeel, in de amateur-tour wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen aan de funcontest waarbij er wat met ludieke prijzen wordt gesmeten. Om je voor te bereiden op elk onderdeel van de gamez (boardercross, big air, half pipe, spine, slopestyle) krijg je steeds de dag voordien of de ochtend workshops op de respectievelijke onderdelen. We veronderstellen hier dan wel dat iedereen op tijd uit z'n bed geraakt na enkele stevige feestjes.

Beginners en gevorderden krijgen lessen van gediplomeerde moni's van de verschillende clubs. En de betere riders krijgen workshops van Belgische toppers (Quiksilver vedet Kevin Vuylsteke heeft reeds toegezegd)!!

Nieuw sinds vorig jaar is dat er ook freestyle ski wordt opgenomen in het programma. Geen lessen voor beginners dus, enkel coaching in het park door Federico Dugnani die zijn kunnen al bewees op de voorbije Belgische Kampioenschappen.

Kijk snel op de websites van de deelnemende clubs:

Belgian Snowboard Gamez 2007

Belgian Snowboard Gamez 2007
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.