Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Vier je jubileum met SALEWA en beklim de EIGER!
Door : mogulgertje
Datum : 18 Mar '08


Vier je jubileum met SALEWA en beklim de EIGER!

De 3.970 meter hoge Eiger maakt deel uit van de mooie Zwitserse Alpen, bij Bern, en domineert er het schitterende landschap. De Eiger viert in 2008 een dubbel jubileum. Ten eerste is het exact 150 jaar geleden dat de Eiger voor het eerst werd beklommen. Ten tweede is het precies 70 jaar geleden dat de legendarische piek, de North Face, werd beklommen. Dit moet worden gevierd en SALEWA is erbij!

Vier jij ook een jubileum? Word je in 2008 30 of 40 jaar? Of misschien ben je dit jaar precies 10 jaar getrouwd? Eventueel werk je exact 10 jaar op hetzelfde werk? Redenen genoeg dus om een jubileum te vieren en daar bovenop de Eiger te bedwingen.

SALEWA stelt een internationaal team samen, begeleid door ervaren bergbeklimmers weliswaar, die de uitdaging aandurft… Klinkt dit als muziek in de oren? Wil jij België vertegenwoordigen, ding dan mee naar die ene felbegeerde plaats en laat ons weten waarom je deel wilt uitmaken van dit internationale team. Stuur je aanvraag uiterlijk op maandag 12 mei 2008 naar lien.depoorter@cayman.be of isabelle.de.hovre@cayman.be (voorzien van een korte motivatiebrief, een foto, je kledingmaat, informatie over je algemene conditie en ervaring op het gebied van bergbeklimmen, hobby’s, beroep en leeftijd). De beklimming gebeurt van vrijdag tot zondag, van 4 tot 6 juli 2008*. Zorg er dus zeker voor dat je in die periode vrij bent!

Bovendien ontvang je een volledige kledingset en klimuitrusting van SALEWA ter waarde van € 1500. Je begeleiders behoren tot de beste en bekendste alpinisten ter wereld. Meer informatie over dit project vind je op www.salewa.com

* aangezien de Eiger enkel bij goed weer kan worden beklommen, zijn er twee alternatieve periodes voorzien: van 25 tot 27 juli 2008 en van 8 tot 10 augustus 2008. Hou dus ook deze data vrij!

Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.