Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Park 'n Ride Contest
Door : mogulgertje
Datum : 16 Jun '08


Park 'n Ride Contest, Snowwoarld Landgraaf

Zaterdag 31/5 vond voor de eerste maal de Park n Ride contest plaats in Snowworld Landgraaf. Een Duits groepje organiseert deze wedstrijd voor zowel boarders als skirs. Het is een slopestyle wedstrijd, dus een combinatie van rails, kickers en wall. Het funpark had er nog nooit zo goed bij gelegen! Waarom kan het er zo niet elke week bij liggen? Aan de start waren er veel Duitsers en Nederlanders alsook enkele Belgen.

Bij de skiers kwamen er meerdere Belgen aan de start, allemaal leden van freestyle team Airborne. Bij de dames pakte Katrien Aerts overduidelijk de overwinning. Katrien genoot van nog eens een wedstrijd te kunnen meedoen. Door blessures had ze sinds begin februari geen competitie meer gehad.

Bij de heren kregen Laurens Stoks, Robbe Nelissen, Rembert Notten en Geert Van den Broeck het niet gemakkelijk. Er waren enkele sterke Duitse en Nederlandse skiers aan de start. De eerste zeven van de kwalificaties zouden doorgaan naar de finale. Robbe deed zijn uiterste best en lande een zeer mooie 540, maar miste toch net de finale. Rembert is pas hersteld van een sleutelbeen breuk en moet nog een beetje het goede ritme terug vinden. Hij kon ook niet door naar de finale. Laurens was n van de jongste deelnemers, en liet toch al enkele mooi 360s zien.
Geert Van den Broeck is steeds zeer gemotiveerd op de trainingen van Airborne en maakte de laatste weken een goede vooruitgang. Hij deed enkele mooie 180s met tailgrab. Het was voor hem n van zijn eerste wedstrijden en dat deed hij zeker niet slecht.

Samengevat:
- Een prachtig geshaped park
- Een goeie setup
- Wedstrijd van zeer acceptabel niveau!

Cheers,
Het Skisluts team

Meer info en videocoverage
http://www.skisluts.be
http://www.parknride.eu


Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.