Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> wePowder geeft een exclusieve helitrip weg
Door : mogulgertje
Datum : 10 Dec '08


De wePowder guide is de nieuwe bijbel voor freeriders.
Een dubbeldikke gids met meer dan 250 pagina's vol poedergeheimen, samengesteld door een team van doorgewinterde freeriders en locale experts, die je de diepste poederdagen van het seizoen zullen bezorgen!

Speciaal voor verse sneeuw addicts

Freeriden is de meeste pure vorm van wintersport, waar passie een belangrijke rol speelt. Deze passie zie je terug in de wePowder gids. In tegenstelling tot andere gidsen die over skiŽn en snowboarden berichten, houdt wePowder zich niet aan landsgrenzen. De Alpen zijn ingedeeld in negen weerregio's, die bepaald zijn door de barriŤres die de bergen zelf opwerpen. Ook de in totaal 114 gebiedsomschrijvingen zijn gericht op freeriders. Zo wordt per gebied onder andere beschreven hoe lang het duurt voordat de sneeuw verspoord is, hoe gemakkelijk je op korte termijn accommodatie kunt vinden en bij welke depressies er sneeuw valt. Naast de gebiedsbeschrijvingen wordt er dus ook uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van het weer in de Alpen. Oftewel: waarom valt de sneeuw in het ene gebied wel en in het andere niet? Versesneeuw.nl zal integraal onderdeel gaan uitmaken van wePowder. De site staat al jaren bekend om de meest betrouwbare en accurate Alpenweerberichten en maakt dus een belangrijk deel uit van wePowder. Gecombineerd met andere voor freeriders interessante functionaliteiten (zoals diverse freeride-routes) op de binnenkort te lanceren website is de gids een absolute must voor iedereen die van verse sneeuw houdt!

Met de heli omhoog!

Als klap op de vuurpijl wordt onder de leden van de wePowder community een heliski of heliboard trip in de Alpen verloot. 'Het is in de ogen van veel skiŽrs en boarders toch het ultieme en het is ook gewoon super om weg te kunnen geven. Wij zijn er in ieder geval al helemaal stoked van!', aldus wePowder zelf. Omdat wePowder erg zuinig is op alle poedergeheimen (net zoals een surfer zuinig is op z'n secret spot) moet je wel motiveren waarom je de gids graag zou willen bestellen. 'We hebben al enkele mensen moeten afwijzen. Hun motivatie was gewoon niet goed genoeg. Je moet wel een beetje passie voor verse sneeuw kunnen tonen, anders is het niet mogelijk om de gids te bestellen. Daarnaast is de gids in een gelimiteerde oplage gedrukt, dus wij willen dat hij terecht komt bij de skiŽrs en boarders die er echt wat aan hebben.'

De wePowder guide is niet in de winkel te koop en alleen te bestellen op

Meer info
http://www.wepowder.nl
http://www.versesneeuw.nl
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.