Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Armada Freeski Project
Door : mogulgertje
Datum : 22 Dec '08


The Armada Freeski Project is van start!

Het heeft even geduurd maar nu zijn we eindelijk van start en online!
Nu is de vraag: wat is The Armada Freeski Project eigenlijk?
The Armada Freeski Project is een project opgezet door Ananda van Welij en Tanja Taal in samenwerking met Armada freeski om de freeski sport in de Benelux een push te geven en toegankelijker te maken. Dit gaan zij niet alleen doen via deze website, maar ook door allerlei activiteiten op te zetten voor zowel de beginnende als gevorderde freeskier!
Op de site http://www.armadafreeskiproject.com zal gedurende de komende paar weken meer informatie geplaatst worden over alle activiteiten die gaan plaatsvinden en andere info en weetjes uit de freeski wereld.

Tour 2008
De kennismakingstour is één van de belangrijkste onderdelen binnen the Armada Freeski Project. Niet alleen omdat de tour langs verschillende banen in de Benelux zal gaan, maar vooral ook omdat iedereen vanaf 8 jaar die controle over zij/haar ski's heeft, mee mag doen!

De eerste kennismakingsdagen zullen plaats vinden op 7 december (de Uithof) en 13 en 14 december (Bergsche Hoek). Inschrijven voor deze dagen moet vooraf gedaan worden en kan je nu al doen op www.armadafreeskiproject.com Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.
De échte tour zal in verband met de drukte op de banen in januari en februari, plaats vinden in maart en april 2009. De precieze data en locaties zullen begin januari 2009 op de site bekend gemaakt worden, waarna je je natuurlijk gelijk kan inschrijven dus hou ‘m in de gaten!

De clinics en demo’s tijdens de try-outs en tour worden gegeven door ervaren en professionele freeskiërs. Enkele bekende namen op een rijtje: Wilko Mostert, Niels Jansen, Reinier Optekamp, Sebastiaan Renooy, Vincent Bos en Armada teamrider Mees van Lierop zullen op verschillende tourdata aanwezig zijn!

Meer info
htttp://www.armadafreeskiproject.com


Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.