Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Eurosport For The Planet
Door : mogulgertje
Datum : 12 May '09


Eurosport For The Planet

MILIEU staat centraal in Eurosport’s nieuwste Magazine

Amsterdam – Eurosport zendt vanaf vrijdag 22 mei maandelijks Eurosport for the Planet uit. Met een frisse, neutrale blik benadert dit nieuwe tv-magazine ‘sport vanuit ecologisch perspectief’.

Veelal aan de hand van de grote sportevenementen van 2009, brengt het magazine de daarbij horende ‘green issues’ onder de aandacht.

In de eerste uitzending, op 22 mei om 19:00 uur, doet Eurosport for the Planet verslag van Vancouver’s ecologische initiatieven in aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2010.

Eurosport for the Planet behandelt actuele milieuvraagstukken, zoals de CO2-uitstoot, duurzaamheid, recycling en hergebruik van energie. Getoond wordt, welke impact deze onderwerpen hebben op het beleid van sportgerelateerde organisaties en op de denk- en handelswijze van sporters en milieu-instanties.

Het 26 minuten durende magazine besteedt daarnaast aandacht aan merken die hun verantwoordelijkheid voor het milieu centraal stellen in hun betrokkenheid bij sport en aan bedrijven die voorop gaan in de productie van milieuvriendelijke sportproducten.


Eurosport For The Planet
Vanaf maandag 22 mei!

Meer info
http://eurosport.yahoo.com


Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.