Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Vancouver 2010 Live op Eurosport en Eusosport HD
Door : mogulgertje
Datum : 01 Feb '10


VANCOUVER 2010 LIVE OP EUROSPORT EN EUROSPORT HD

Van 12 tot en met 28 februari vinden in het Canadese Vancouver de Olympische Winterspelen plaats. Vanaf de openingsceremonie, in de nacht van 12 op zaterdag 13 februari (om 03:00 uur), brengen meer dan 500 medewerkers van Eurosport het grootste wintersportevenement ter wereld, twee weken lang en 24 uur per dag, live in de Europese huiskamers… ook in (native) HD.

15 Olympische sporten
‘Vancouver 2010’ betekent voor Eurosport voor de elfde achtereenvolgende keer de Olympische Spelen ‘op de zender(s)’. Eurosport en Eurosport HD verzorgen de live-uitzendingen van alle 15 Olympische sporten: alpineskiën, langlaufen, biatlon, Noordse combinatie, skispringen, kunstschaatsen, ijshockey, schaatsen, shorttrack, rodelen, snowboarden, freestyle skiën, skeleton, bobsleeën en curling.

Live vanuit Vancouver
De rechtstreekse uitzendingen van Eurosport en Eurosport HD beginnen dagelijks om 19:00 uur, nadat (om 18:30 uur) is afgetrapt met Olympic Countdown, het magazine waarin vooruit wordt geblikt op de dag. Daarna schakelt Eurosport over naar het eerste evenement van die dag, waarna de hele avond (en nacht) live verslag wordt gedaan van de meest aansprekende evenementen.

Hoogtepunten en achtergronden
De Olympische dag start al eerder, met Olympic Breakfast (om 08:15 uur). Hierin komt het laatste Olympische nieuws voorbij. Daarna toont Eurosport de mooiste momenten van de afgelopen dag in Vancouver en worden de evenementen uitgezonden die de afgelopen nacht niet live aan bod konden komen. Elke dag (om 12:00 uur en om 18:00 uur) zendt Eurosport bovendien Olympic Finish Line uit, waarin met hoogtepunten, interviews en reportages wordt teruggeblikt op de vorige dag.

Olympisch nieuws
Tijdens de Winterspelen biedt Eurosport 2 (‘the new generation sports channel’) gedurende de dag diverse bulletins met het laatste nieuws, uitslagen van de dag, portretten van kampioenen en interviews met de atleten.

De Spelen online
Ook online zijn de Winterspelen te volgen, met de Eurosport Player. De Eurosport Player (te vinden op eurosportplayer.com) is een online service waarmee sportliefhebbers vanachter hun PC live, on demand en in 14 verschillende talen kunnen kijken naar (onder meer) de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2, Eurosportnews en waarop ook regelmatig evenementen te zien zijn, die niet op TV wordt uitgezonden.

Eurosport Winter Zone
In de Eurosport Winter Zone (te vinden op winterzone.eurosport.nl) kunnen wintersportfans terecht voor Eurosports complete wintersportprogrammering, informatie over alle Olympische disciplines en de beste WATTS wintersportvideo’s. In de Gamezone kunnen zij meedoen aan een Wintersport Quiz en snowboard-, skispring-, curling- en alpineski-games. De grootste wintersportkenners en de beste gamers maken kans op (onder meer) een wintersportvakantie voor vier personen.

Meer info
http://www.eurosport.com


Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.