Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Tecnica Moonboot
Door : mogulgertje
Datum : 25 Oct '10


Op 29 juli 1969 deden Neil Armstrong, Michael Collins en Buzz Aldrin, de crew van de Apollo 11 missie, iets dat elke mens dagelijks al gedurende duizenden jaren doet: zij wandelden. Maar iets heel normaal, zoals wandelen, was in hun geval werkelijk buitengewoon en voorbestemd om de wereldgeschiedenis te veranderen, omdat Armstrong, Collins en Aldrin als eersten een maanwandeling maakten. Miljoenen mensen volgden wereldwijd deze uitzonderlijke prestatie live op tv.

De voetafdrukken die hun bizarre schoeisel achterlieten op de bodem van de maan, inspireerden Giancarlo Zanatta om iets gelijkaardigs te ontwerpen om in de sneeuw te wandelen. De “Moon Boot” zag het levenslicht. In 2011 viert het in 1971 opgerichte Moon Boot zijn 40ste verjaardag. In al die jaren is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd mode en design icoon, een symbool van Italiaanse creativiteit. Moon Boot blijft steeds on trend door in te spelen op de huidige trends of zelf de trend te zetten, zonder hun stijl uit het oog te verliezen.

Deze originele sneeuwschoen met zijn unieke ronde vorm is zowel ergonomisch als praktisch. De schoenen zijn zacht, lichtgewicht, warm, smeltwaterdicht, ambidexter en multi-size.

Moon Boot was de eerste om op een creatieve manier de levendige essentie van sport te combineren met de smaak en stijl van up-to-the-minute designer mode. Je kan de collectie dan ook dragen tijdens een koude winterdag in de stad of als stijlvolle eyecatcher tijdens het sporten. De enige, echte Moon Boot is een must have om de winter in stijl en met warme voetjes door te komen.

Kijk je op tegen koude voeten tijdens de winterdagen? Moon Boot heeft de oplossing. De originele sneeuwschoen is vanaf deze winter getransformeerd in de ultieme winterschoen: de Moon Boot West East. Deze lichte boots houden je voeten lekker warm. Ze hebben in tegenstelling tot de originele Moon Boot een linker- en rechterkant en zitten even comfortabel als gewone schoenen. Maak je keuze uit een waaier aan kleuren, designs en afwerkingen. Ideaal tijdens een heerlijk dagje shoppen op een koude winterdag, met of zonder sneeuw. .

Trotseer de winter met warme voeten in een stylisch verpakking. Zowel in de stad als op de piste.

Meer info
http://www.moonboot.itReacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.