Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Metal battle
Door : mogulgertje
Datum : 16 Feb '05


Metal Battle in Snowvalley op 18 februari

Op vrijdag 18 februari vindt in Snowvalley te Peer de allereerste editie van de Metal Battle plaats, zeg maar de opvolger van de AirFever wedstrijden die de voorbije drie jaar in de Limburgse sneeuwtempel plaats vonden.

De AirFever-competitie kon in 2004 echter op steeds minder succes rekenen waardoor "homeriders" zoals Pieter Simons en Rob(ke) Cornelissen de handen in elkaar sloegen en besloten de snowboardcompetities in Snowvalley een nieuwe prikkel te geven. Pieter en Robke behoren tot de Belgische snowboard top.

Eigenhandig bouwden ze een volledig nieuw park met nieuwe rails (down box, down rail, kink box, daredevil box,...) en een Big Air met een table van maar liefst 12,5 meter! Omdat je voor zo'n lange table flink wat snelheid moet hebben, bouwden Pieter en Robke bovenaan de freestylepiste een toren van 4 meter hoog om lekker hard te kunnen vlammen. Er zal op 18 februari met andere woorden vetter dan ooit worden gesprongen in Snowvalley! Nieuw aan de Metal Battle is ook dat er geen jury meer is maar dat de riders zelf punten geven aan hun collega's en buddy's.

METAL BATTLE
Wanneer : vrijdag 18 februari 2005
Locatie: Snowvalley te Peer
Inschrijvingen : vanaf 19 uur
Warming up riders : 20 uur
Competitie : 21 tot 23 uur
Bekendmaking winnaars : 24 uur
Organisatie: Robke en Pieter
http://www.snowboarders.be

Metal Battle
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.