Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Snowjam & The Belgian Open 2006
Door : mogulgertje
Datum : 03 Mar '06Snowjam & The Belgian Open 2006
Belgisch Kampioenschap Snowboard & Freestyle Ski
@ Les 2 Alpes, Frankrijk
8 – 15 april

De Olympische Winterspelen in Turijn hebben het zonder Belgische skiërs en snowboarders moeten stellen. Maar niet getreurd, de wintersport scéne mag zich stilaan klaar maken voor hét Belgische snowevent van het jaar: “Snowjam & The Belgian Open”, de officiële Belgische Kampioenschappen Snowboarden en Freestyle Skiën, omringd door tal van activiteiten en party’s. Competitieriders, recreanten en supporters worden van 8 tot 15 april in Les 2 Alpes verwacht voor sfeer én spektakel op topniveau!

Het BK is aan de vijfde editie toe en alle aanwezigen zullen het geweten hebben.
Maar liefst zeven clubs en alle concurrerende reisorganisaties hebben de schouders gezet onder het grootste recreatieve snowevent dat België ooit gekend heeft.

Snowjam heeft plaats op 2000 m hoog in de Franse Alpen, een plaats vol heerlijke frisse lucht en voor wie meereist fantastisch vakantieplezier.
Snowjam combineert het officiële Belgisch Kampioenschap Snowboard & Freestyle Ski met een ijzersterk vrije tijdsaanbod en de nodige verwachte en onverwachte adrenalinestoten.
Op Snowjam krijgt iedereen de kans om te leren skiën en snowboarden. Gevorderden kunnen er volleerden worden en volleerden zich even toetsen met de beste atleten die ons land rijk is.

Alle recreanten kunnen er geheel gratis het nieuwste van het nieuwste snowboardmateriaal testen, leren jumpen (en gegarandeerd veilig landen op een luchtkussen van 4m2), genieten van heerlijke borrels tijdens après ski’s en net zo stijlvol als men is op het snowboard of de ski’s deelnemen aan geweldig leuke party’s. Zo is er onder meer een party met Discobar Galaxie, gesponsord door Lee Cooper en een Hamburger Hill, een eetfestijn met meer dan 1500 Belgen.

Overdag strijden de beste riders voor de titel van Belgisch Kampioen in de disciplines Big Air, Half Pipe, Boardercross en Slopestyle. De Belgian Open worden gereden in vier categorieën: dames, junioren heren, senioren heren en freestyle ski. De strijd om de titel van Overall Belgisch Kampioen belooft dit jaar een regelrechte clash te worden tussen riders van verschillende generaties. Alle leden van het Belgische Junior Team hebben hun komst reeds bevestigd. Het wordt alvast vol spanning uitkijken naar het duel tussen de youngsters en gevestigde waarden als Joeri Urbanija, Frederik Van Den Bossche, Pieter Simons en Rob Cornelissen, die voor het eerst een volledig seizoen in de bergen heeft getraind.

http://www.snowjam.be

Snowjam
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.