Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Nieuws >> Jerke's 2de Summer Ski Day
Door : mogulgertje
Datum : 21 Aug '06


2de Summer Ski Day – 9 september 2006 op Snowworld - Landgraaf (NL)

Het is duidelijk dat zomer en skiën niet als de meest voor de hand liggende combinatie aanzien wordt. Toch is deze combinatie perfect haalbaar op de verschillende indoorskipistes die België en Nederland rijk zijn. Het bewijs hiervan waren de 100 sneeuwfanaten die zich vorige zomer bij buitentemperaturen van meer dan 30°C kwamen verfrissen op de eerste Summer Ski Day.

Na het succes van vorig jaar, kon een tweede editie niet uitblijven. Net als vorig jaar blijft het doel om zoveel mogelijk mensen op een recreatieve manier kennis te laten maken met de wedstrijdsport en hen het plezier van tussen de paaltjes skiën te laten beleven.

De succesformule van vorig jaar blijft grotendeels behouden. Alle deelnemers krijgen een dagkaart voor de skipistes van Snowworld-Landgraaf. Beginnende skiërs kunnen zich inschrijven voor skilessen, terwijl gevorderde skiërs kennis maken met het slalomskiën onder Jerke's begeleiding. Aansluitend kunnen zij de opgedane ervaring toepassen in de tweede Summer Slalom. Net als bij de eerste editie is iedereen welkom en telt enkel het motto: "plezier maken is belangrijker dan winnen!". De Almhütte op de piste biedt voorts alle mogelijkheden voor een gezellige après-ski. De dag zal ditmaal met de BBQ afgesloten worden, incluis de prijsuitreiking en tombola voor alle Summer Slalom deelnemers.

Heeft dit programma jouw skikriebels uit de zomerslaap gehaald? Schrijf je dan via deze link in. Inschrijven is verplicht en kan tot woensdag 6 september enkel via het online inschrijvingsblad op deze site.

Tot 9 september op Snowworld!

Jerke Van den Bogaert - Belgisch kampioen 2006

http://www.jerke.be

Summer Ski Day 2006
Reacties:
Geen commentaar toegevoegd.

 Om commentaar toe te voegen moet u ingelogd zijn.