Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Volkl S5 Titanium vs AC3 unlimited Titanium [ Zoek in het forum ]
texas  23 Dec '06, 14:21
 
 
Hallo, ben al enige tijd op zoek naar de ideale ski heb er al enkele kunnen testen. Waaronder Atomic B5 zeer goede ski maar ik vond hem nogal log en zwaar. Verder heb ik Elan Magfire 10 geprobeerd vond ik ook ni zo geweldig. Ik mag volgende week ook nog de Elan Magfire 12 proberen ben eens benieuwd wat dat geeft.
Verder volgengs info op het web kom ik ook steed de Volk S5 en AC3 tegen blijken beide zeer goede ski's te zijn maar spijtig genoeg kan ik deze niet testen , iemand ervaring met deze ski's?? Ik ben wel bewust op zoek naar een all mountain ski ik denk dat ik een technische skier ben en het mag rap gaan, dus als er iemand suggesties heeft laat maar komen.
Greetz Texas
 
Reacties op bovenstaand topic:
lightjay  27 Dec '06, 12:11
 
 
hallo texas,

Ik heb de elan speedwave 12 getest en die is zeer stabiel en geeft een goed gevoel, snel, goede grip zowel op lange of korte bochten, maar voor all moutain ?
Ik heb ook de rossignol mutix getest ook goede enkel moet je daar stukken op plaatsen voor korte of lange bochten...beetje onhandig vind ik, je zal toch niet opstaan en denken wat doe ik vandaag kort of lange bochten ?
Voor all moutain heb ik de blizzard CMX 11 IQ gekocht, krijgt op verschillende test sites zr goede punten.
Ik heb nu een set salomon teneighty foil, ook goed maar meer voor freeride en park&pipe, doch redelijk stabiele ski, je kan immer sniet alle ski's testen h, oftewel je inschrijven voor een testweek ieder jaar in oktober.
de winkel waar ik ga gaat ieder jaar naar Kaprun om de nieuwe modellen te testen, maar de eigenaar zegt zelf dat de mensen het op den duur niet meer weten, race, carve, all moutain, freeride ski's...zoveel types zoveel merken en verschillende prints...
Het is zelf een beetje zoeken h....

groeten lightjay
vegas  28 Dec '06, 09:25
 
 
Yes Lightjay, tis inderdaad niet gemakkelijk om een goeie keuze te maken, degenen die ik nu nog ga testen is de magfire 12 (niet speedwave 12) deze is wel meer all mountain gericht. Ik laat mij een beetje leiden door alle tests en info op forums dat ik zo hier en daar kan vinden, twee of drie sets skies is natuurlijk ideaal maar niet geschikt voor mijn budget. Ik zal ook eens wat info zoeken ivm die blizzard want die hebt ik nog niet tegen gekomen. In ieder geval thanks a lot voor de nuttige info!!!
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.