Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> as adventure/united brands onderhoud [ Zoek in het forum ]
skiingman  02 Jan '07, 21:11
 
 
Meestal laat ik het onderhoud van mijn ski's doen in Oostenrijk zelf, maar dit jaar dacht ik eens langs te gaan bij AS Adventure of United brands (hasselt) Zijn er nog mensen die dit daar laten doen en hoe is de service en kwaliteit van het werk dat ze daar leveren?
 
Reacties op bovenstaand topic:
dieter1080  02 Jan '07, 22:03
 
 
zelf doen
ben je tenminste zeker dat het gedaan is zoals je zelf wilt
007  03 Jan '07, 09:12
 
 
idd zelf doen en anders in gespecialiseerde zaak (slechte ervaring met as gehad, lees belag om zeep)
polle  04 Jan '07, 11:23
 
 
Beste adres om je ski's of snowboard te laten onderhouden is Watersportcentrale in Genk (Grotestraat 58-60). Die hebben een "Montana Crystal Glide Finish" machine staan. Het neusje van de zalm. Uw ski's zijn als nieuw. Janssen Sport heeft nu ook zo'n machine.
chelle  05 Jan '07, 04:05
 
 
Ik heb al slechte ervaringen met onderhoud van ski's in Decathlon Antwerpen, bvb vulling die er de eerste dag al uit valt. Ik zou zo'n grote zaken niet meer betrouwen voor onderhoud. Die doen da snel, snel. Een opvulling moet in stappen gebeuren en tussentijds drogen.
Best een speciaalzaak dus. Ik ben tevreden van Pacific Boardshop in Mechelen.
mogulgertje  05 Jan '07, 08:35
 
 
Speciaalzaak groot onderhoud laten doen
Specifieer eventueel de manier waarop uw kanten moeten geslepen worden. en welke structuur in uw "base = onderkant ski" moet gezet worden. In een goede zaak kunnen ze dit op maat van de klant doen. Eventueel ook opvullen van de base.
Daarna zelf heeeeel veel waxen en zelf blijslijpen.
Indien je eens goed over de stenen bent gevlogen ;-) base opvullen met poeder of reparatie stick. Voor info over zelf onderhoud doen kan je bv deelnemen aan een toko workshop. (Zie events)
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.