Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
funnydude  18 Mar '07, 12:25
 
 
Hey,

Ben juist terug van mijn eerste skivakantie. Voor de eerste keer gaan skien En ze zeggen dak een natuurtalent ben. Dus daarom dat ik erg gerinteresseerd ben in skiŽn, maar zoals iedere beginner is het moeilijk om je eerste skilatten en botten te kopen. Daarom dat ik op dit forum graag meer en meer wil leren over de juiste keuze van materiaal.
tijdens men skivakantie heb ik op salomon crossmax geskied en ben daar heel content mee.
Maar ik zou graag mijn eigen skilatten kopen. Ik hou graag van korte skilatten omdat deze goed zijn voor mijn scherpe bochten.
Heeft er iemand wat info over bepaalde (beginners)latten die kort zijn, waar ik kort mee kan draaien. Snelheid is nog niet echt voor me besteed omdat ik een beginner ben.

thx
 
Reacties op bovenstaand topic:
mogulgertje  18 Mar '07, 19:13
 
 
Advies:
Koop eerst zeker en vast uw eigen skischoenen.
Belangrijkste is dat deze goed zitten !!! De bekende merken zijn allemaal wel ok. Indien je moeilijke voeten hebben eventueel zooltjes en binnenskischoen op maat. Best bij een gespecialiseerde shop langsgaan.
Kijk aub niet aar een euro bij de aanschaf van uw schoenen, skiŽn met pijnlijke voeten kan heel uw vakantie vergallen.

Skis, moeilijk te zeggen, zou zeggen, huur nogmaals (eventueel ander merk, hoger gamma,...) kwestie dat je kan vergelijken. Meedoen aan een of andere testskireis kan heel fel helpen bij je keuze.

Grtz
Gert
ijsmanneke  19 Mar '07, 13:52
 
 
testskireiske zou ik ook wel zien zitten. ben er ook nog steeds niet uit welke ik nu juist moet kopen voor mijn stijl van skieen... weet jij hoe je daar voor kan aanmelden?
007  20 Mar '07, 09:10
 
 
skischoenen staan op 1 als eerste aankoop (en stokken kan je niks mis mee doen )
skis: ofwel ergens testen of ter plaatse huren in een goede shop en eens afwisselen kan je de verschillende eigenschappen ontdekken
als beginner zou ik nooit direct skis kopen, gaat je niveau snel omhoog zijn je eerste skis voor aan de muur te hangen
funnydude  20 Mar '07, 11:34
 
 
Idd,

Ik ga volgende week zien voor botten en stokken. En zal een paar ski's opschrijven en die ook gaan huren om daar uit te maken welke de geschikte is.

Thx Dudes
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.