Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Atomic B Carv-x 9.18 [ Zoek in het forum ]
ijsmanneke  19 Mar '07, 14:16
 
 
ik heb mij een paartje van deze atomic mid-carvs op de kop getikt(nu ja gekregen eigelijk omdat iemand nieuwere skitjes had aangekocht --> paartje streetracers van salomon).
Nu is mijn vraag heeft er iemand al ervaring met deze skis qua gedrag(korte bochtjes, lang, gesneden, kantenwissel, flex, etc...). aangezien ik normaal gezien enkel met race carvs ski weet ik niet of deze skis mij zullen liggen... mijn stijl is vrij agressief. Ik moet de bindingen ervan vervangen daar ze te klein zijn voor mijn boots dus had ik natuurlijk wel graag geweten of ze die nieuwe bindingen waard zijn!
als iemand mij kan uitleggen hoe ze zullen verschillen bv van de Nordica dobermanns, of voelkl p60 of elan gx of dergelijke race skis zou ik heel stuk verder zijn!

alvast bedankt
ijsmanneke
 
Reacties op bovenstaand topic:
ijsmanneke  19 Mar '07, 14:19
 
 
oja effe vergeten te melden dat de skis 170 lang zijn, radius weet ik niet en de andere gegevens ook niet... ik hoor het graag van jullie allemaal!

ijsmanneke
007  20 Mar '07, 09:06
 
 
9.18 is een goede beginnerski. is zeker geen nieuwe binding waard tenzij ze 1 maand oud zijn
p60 en dergelijke zijn slalomski's

je kan een porche ook niet met een 2CV vergelijken he
ijsmanneke  20 Mar '07, 12:41
 
 
lol 1 maand? ik denk dat ze al 4 a 5 jaar oud zijn maar ik denk dat ik de oude bindingen gewoon ga laten boren naar mijn maat.
fritzz  21 Mar '07, 19:35
 
 
wimmeken, de motor van de ski's ben je zelf eh de ski is hoogstens een beetje te vergelijken met de wegligging en een 2pktje heeft een goede wegligging zenne.

sebamann  22 Mar '07, 17:18
 
 
2pk'tje heeft goeie wegligging,maar ik zou er toch nie meer al te zot in investeren

Nee, ik em enkel ervaring met dobberman sl en atomic sl 11, maar ik wil niet wisselen!! Heb ook een tamelijk agressieve stijl met snelle kantenwisseling bij het carven,dus race carverkes zijn aangeraden.

Seba
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.