Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snowboard >> leren snowboarden [ Zoek in het forum ]
kimmy  30 Sep '04, 20:19
 
 
hallo ,wji zijn een groepje jongeren die kunnen snowboarden en wij hebben een vriendin die het wilt leren en we zijn aant zwijfelen of we haar meemoeten nemen naar peer of naar landgraaf
woor ons is het evenver allebei

iedereen die een mening heeft laat het maar weten
 
Reacties op bovenstaand topic:
wantjes  01 Oct '04, 00:59
 
 
landgraaf ken ik niet maar peer vind ik gewoon top, proberen zou ik zeggen
kris  01 Oct '04, 13:11
 
 
Hoi, zonder twijfel PEER, je hebt er de keuze tussen groepsles (op vast gelegde tijdstippen) en privéles (vrije uren, intensiever, maar iets duurder). Als je een beetje sportief bent aangelegd, ben je na vijf uren al vlot bochtjes aan't maken. De ideale voorbereiding op de bergen...

Groeten
mcdaddy  03 Oct '04, 12:49
 
 
Hey,

Ik vind Landgraaf sjieker als peer. Maar smaken verschillen.

Peer:
- Rechte piste
- sleeplift
- in het algemeen zeer goede sneeuw

Landgraaf:
- 2 gewone pistes
- 1 piste minder vlak en zeer leuk
- 1 piste voor de minder goede boarder en ook wel leuk voor te leren.
- pistes langer als Peer
- stoeltjeslift (zeer traag)

Ge moet dat voor uw eigen uitmaken. Ik vermoed dat ge het haar zelf wilt leren zonder monitor. Dan zou ik voor Peer kiezen omdat de kleine piste voor te leren iets langer is als die in Landgraaf en ook omdat het baangeld in Peer een 5 Euro minder is.

Wil ze toch les van ne monitor, dan gerust David nemen, die is wel goed :-) Maar houd er rekening mee dat die lessen vrij duur zijn, maar soms wel nodig.

Als ge het haar aanleert, zij dan zeker dat ge het zelf feiloos doet, want als in en Peer en Landgraaf rondkijk, zie ik veel mensen die het volledig verkeerd doen. Ik heb het vroeger ook zelf geleerd en verkeerd aangeleerd. Uiteindelijk zat die verkeerde routine erin, en dan hebt ge pas probs.

Ik zou ze toch 1 of 2 lessen door nen monitor laten volgen dat ze het juiste principe heeft en dan kunt ge zelf met haar bezig zijn.
kleinen_tros  22 Feb '05, 21:52
 
 
hoi,

ik zou ook opteren voor landgraaf. Je kan er zeer goedkoop voor lange tijd je tijd steken in het leren dus dan kan je op een dag al heel wat leren. de pistekwaliteit zijn ongeveer dezelfde alleen veel langer en er zijn er twee. de lift is inderdaad een stoeltjeslift wat het ook veel gemakkelijker maakt.

je moet maar zien he. kgeef alleen men mening om je te helpen he.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.