Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snowboard >> Les geven in buiteland [ Zoek in het forum ]
derekhimself  23 Aug '07, 18:45
 
 
Hallo,

Ik zou me eerst ff een beetje voorstellen.
Ik ben Derek en wil als ik dit jaar me eindexamen heb gehaal voor de hele zomer, of langer in New Zeeland snowboardles gaan geven. Ik snowboard al 10 jaar lang en weet ook echt wat ik doe als ik aan het snowboarden ben (kickers, Clifs, etc). Ik heb alleen niet zo'n certificaat of iets dergelijks (maar die wil ik desnoods ook wel halen). Geld is ook niet mijn grootste probleem, maar waar ik moet beginnen is dat wel.
Mijn vraag is daarom ook... Waar moet ik mee beginen, of zijn er organisaties die dat soort dingen organiseren?

In afwachting van uw reacties!

Groeten,

Derek

P.S. Graag alleen commentaar van mensen die er verstand/ervaring mee hebben en mij dus ook echt opweg kunnen helpen
 
Reacties op bovenstaand topic:
fredo  24 Aug '07, 19:43
 
 
Als ge geen diploma hebt, kan je daar niks gaan doen. Toch ni gaan lesgeven. Ik zat daar vorige zomer een tijdje, en heb wat geļnformeerd, hoe het daar zat. Met een Oostenrijks diploma, zou je wel aan de slag kunnen, maar dan al minstens Landes. In Wanaka heb ik wel iemand leren kennen die nen Belg had werken vorige winter in zijnen skishop. Anyway
Voor een Belgisch diploma check www.bsfe.be . Om dan internationaal te mogen gaan lesgeven/werken zal je wel drie stadia moet doorlopen. Kost wat tijd en een pak geld.
Nog vragen: Shoot
derekhimself  25 Aug '07, 13:10
 
 
bendankt van je reacty.

ik heb me gisteren aangemeld bij een vereniging die je oplijd in oosterijk in 2 week, maar die vereniging organieseert ook trips om les te geven in new zeeland fixt.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.