Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Skiën >> White rush [ Zoek in het forum ]
fritzz  04 Sep '07, 19:41
 
 
Aangezien mij aan mijn oren is gekomen dat er wel veel volk geintereseerd is om mee te doen met de white rush zou ik mij graag aansluiten om daaraan mee te doen er mogen er tachtig meedoen en als ik mij nietvergis is de sekundenjagd am krippenstein de kwalificatie wedstrijd. maar ik kan mis zijn want ik versta er mij niet goed uit. Dus is er ergens nen slimmen mens die er meer van weet? http://www.redbullwhiterush.com/start.html
 
Reacties op bovenstaand topic:
fritzz  05 Sep '07, 20:39
 
 
mm mijnen info was preciesz verkeerd, ik vind nergens iets dat er deze winter een white rush is .....
broecki  05 Sep '07, 21:30
 
 
DIE WEISSEN RENNEN!

In der kommenden Wintersaison 2007/2008 können leider nur noch zwei statt der üblichen drei weissen Rennen gefahren werden. „Der weisse Schuss“ in Flims Laax Falera kann leider nicht mehr mit dabei sein. Die offizielle Mitteilung des OK-Präsidenten Felix Spreiter finden Sie hier:

Für „Die weissen Rennen“ bedeutet das keineswegs ein aus – die zwei verbleibenden Volksrennen in Österreich werden auch in der Wintersaison 2007/2008 in einer Gesamtwertung geführt.

• "Der Weiße Ring" in Lech Zürs am Arlberg (Österreich) – Termin: Sa., 12.01.2008
• "Der Weiße Rausch" in St. Anton am Arlberg (Österreich) – Termin: Sa., 19.04.2008

Man darf sich also auch weiterhin die Frage stellen: Wer fährt die Gesamtbestzeit aller "WEISSEN RENNEN" und wird somit zum "WHITE STAR"?
fredo  05 Sep '07, 21:33
 
 
Ik heb het voorbije winterseizoen bijna volledig in skigebiet Krippenstein doorgebracht. Heb ook meegedaan met de Sekundenjacht. 't Zat toen wel potdicht door de mist, het was wel lachen. Ze hebben dat georganiseerd omdat er geen White rush werd gehouden. Obertraun wilde er toen geen geld insteken. Het is in ieder geval geval het mafste freeridegebied waar ik ben geweest. Een 3d-golfterrein, natural funpark. Ik hoop dat ik deze winter terug kan komen, want ben zopas geopereerd van een mediale- en een kruisbandplastie. Olé revalidatie.
broecki  05 Sep '07, 21:44
 
 
Vorige info volledig schrappen

http://www.krippenstein.at/veranstaltungen-und-events/
Termin
Verantaltungen/Events
Termin wird noch bekannt gegeben
Rip the Krip
Termin wird noch bekannt gegeben
Sekundenjagd
15. - 16. März 2008 7. Int. MTB Snow DH Sprint


we zullen nog effe moeten wachten op den datum
fritzz  05 Sep '07, 21:51
 
 
dank u fredo voor de inichtingen
en die sekundenjacht is dat een leuk event? is het te vergelijken met de shite rush of is het iets helemaal anders? en moesten u bronnen iets weten over dat de white rush doorgaat... hier moet het opkomen staan eh
fredo  05 Sep '07, 22:18
 
 
White Rush is zo een mega-event vergeleken met sekundenjacht. Die moet het meer hebben van plaatselijke skieers. Bij deze gaan ze het Teufelsloch ook ni vol schnee kappen om daar door te scheuren. Niveau is zeker de moeite, en het concept en de organisatie van outdoor-leadership is top.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.