Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> gezocht: reisgenoten en info reismaatschappij [ Zoek in het forum ]
lovesnow  21 Oct '07, 13:03
 
 
Ik zou van 11januari tot 20januarie terug gaan skiën naar Val Thorens,ben er vorig jaar voor het eerst geweest en ik vind Les 3 Vallées gewoon een zalig gebied! Ik had gedacht aan de reismaatschappij "sportura" maar misschien dat jullie mij iets anders kunnen aanraden of mensen die ervaring hebben met deze reismaatschappij??? Ben vorig jaar met skikot meegegaan maar die is mij toch iets te duur,als single moet je dan een 4persoonsappartement nemen!
Ik ben ook opzoek naar mensen die dezelfde periode in Val Thorens verblijven of het zien zitten om mee te gaan. Het is niet echt mijn bedoeling om de kosten te delen maar eerder om nieuwe mensen te leren kennen aangezien het dit jaar toch al het vijfde jaar zal zijn dat ik alleen op skivakantie trek! Laat gerust iets van jullie horen
(ik ben 25j en 4j skiervaring)
 
Reacties op bovenstaand topic:
fritzz  22 Oct '07, 19:18
 
 
laatste week van pase gaan skien naar Les 2 alpes dan zitten der veel van deze site daar...
lovesnow  26 Oct '07, 11:54
 
 
mercie,ik zal het zeker onthouden,ben de laatste week van Pasen toch in verlof en het skigebied ken ik (ben er 2jaar geleden al eens geweest)

Verder niemand die mij wat info kan geven over Sportura??? Of mensen die het zien zitten om mee te gaan????
bartje  30 Oct '07, 11:49
 
 
Sportura is wel OK, Al enkele keren mee weggeweest. Is te zien naar waar je gaat, soms heel goed, soms wat minder. Dit jaar gaan we voor het eerst mee met www.travel2gether.be naar Valmorel. periode 25/01 - 03/02. wie mee wil, we hebben nog 1 bed vrij.
fritzz  30 Oct '07, 12:55
 
 
sportura is alleszins goedkoop, regelmatig kan je last minutes boeken voor heel weinig geld, ben al voor een 150€ meegaweest ski^pas bus appartement inbegrepen.
lovesnow  30 Oct '07, 19:59
 
 
Ik ga dan zeker nog wat wachten met boeken want 150euro is geen geld!!!

Bartje, ik hoop dat jij met travel2gether meer geluk zal hebben dan ik.
Ben al drie keer meegeweest met jongerentravel (vooraleer ze overschakelden op travel2gether) en het was telkens iets, twee maal hebben ze mijn reis een week voor vertrek geannuleerd wegens te weinig deelnemers en moest ik noodgedwongen een andere bestemming/andere periode nemen en de derde keer hebben ze mij bij de verkeerde groep ingedeeld (14-16jaar) zelfs de leiding was jonger,wat voelde ik mij toen oud
fritzz  30 Oct '07, 20:13
 
 
haha wel grappig zo tussen de 14 16 jarigen zitten als enige
aleja voor u wss zoniet toen
bartje  30 Oct '07, 20:31
 
 
oei ging morgen boeken, mss dan maar best niet doen
fritzz  30 Oct '07, 20:35
 
 
voor tigens enzo zou ik wel al boeken zenne maar als het u niet kan schelen waar je heen gaat dan is er wel regelmatig nog iets vrij.
lovesnow  04 Nov '07, 17:36
 
 
En Bartje, al geboekt ondertussen? Je kan anders nog altijd met mij mee
bartje  04 Nov '07, 19:09
 
 
neen nog niet, Forum gestart of nog andere mensen slechte ervaringen gehad hebben met travel2gether. maar daar komt geen reactie op, mss toch proberen. Wil enorm graag terug naar Valmorel.
lovesnow  04 Nov '07, 20:17
 
 
Je kan het inderdaad altijd proberen,hopelijk heb jij meer geluk maar ik zou toch zorgen dat je al een noodoplossing (eventuele andere bestemming en/of andere periode) in gedachten hebt! Misschien vooraf al eens vragen hoeveel andere personen er voor deze reis al ingeschreven zijn, normaal mogen ze de reis bij deelname van minder dan 8personen en drie weken op voorhand annuleren (staat zo in hun reglement) maar dat was dus bij mij het geval niet en ik vraag mij nog steeds af of er met nieuwjaarsperiode naar l'alpe D'huez dan echt zo weinig inschrijvingen waren!
Ik denk dat ik dit jaar toch mijn kans eens waag bij sportura al heb ik er ondertussen ook al negatief nieuws over gehoord
bartje  04 Nov '07, 20:57
 
 
laatste keren waren steeds met sportura/chalettravel. vorig jaar naar Saint Sorlin d'arves geweest. Meestal is hun crew Hollands. er zijn altijd wel wat minpuntjes maar eigenlijk valt er over sportura niet te klagen.
Reis jij altijd op uw 1tje?
lovesnow  06 Nov '07, 11:57
 
 
Aangezien er niemand in mijn vriendenkring geïntresseerd is in wintersport en ik het al jaren eens wou proberen heb ik 5jaar geleden de stap gezet om het dan maar op mijn eentje te gaan proberen, sindsdien kriebelt het elk jaar opnieuw Ik moet wel zeggen dat ik er elk jaar wel mensen heb leren kennen dus feitelijk is enkel de busreis wat eenzaam... Met sommigen heb ik nog steeds contact maar door het werk kunnen we onze reis niet opdezelfde datum plannen, het zou dus wel leuk zijn moest ik eens wat mensen leren kennen die wel dezelfde periode vrij zijn maar indien dit niet zo is dan ga ik zeker terug op mijn 1tje!
Het kriebelt nu al te erg om een jaar over te slaan
bartje  07 Nov '07, 00:13
 
 
Ik heb 3 jaar geleden al mijn skimateriaal zelf aangekocht, dat verplicht mezelf een beetje om ieder jaar terug te gaan skiën. Vorig jaar waren we met 9 dit jaar maar met 3. mss zal ik volgend jaar ook alleen moeten
het is te hopen dat het kriebelen bij u stopt :-)
lovesnow  08 Nov '07, 19:57
 
 
Ik heb vorig jaar volledig nieuw materiaal gehuurd en ben dan ook nog nooit zo goed vooruit gegaanwaardoor ik nadien besloten heb het te kopen! Ik vond het nog een goede manier,eerst eens goed alles uittesten vooraleer te betalen
Hoeveel jaar ski jij al en welke bestemmingen heb je al gedaan?
bartje  08 Nov '07, 20:40
 
 
Paar keer Frankrijk, paar keer Oostenrijk, één keer Italie, denk dat het nu de 8ste keer zal zijn. als ge nog meer wilt weten :-) valmorel@telenet.be :-)
ghostmaster  25 Nov '07, 20:35
 
 
Yoo, kerst-vers lid hier!
Moest het nog nodig zijn om meer te weten over Sportura, wel, heb er al 6 keer mee op baan geweest. 4 keer onder de noemer Archisnow, en 2 keer rechtstreeks met Sportura.
De formule vind ik persoonlijk heel goe! Goedkoper kan niet! Bus, bed, eten en skipas,... meer heb je toch niet nodig. De Hollandse sfeer moet je erbij nemen, maar dat kan soms wel heel plezant zijn in de (serieus vermufte) Yetibars, waar er af en toe een Belg ook achter de bar kan staan.

Zelf ben ik momenteel ook volk aan het sprokkelen voor een tripje naar de franse Alpen, vertrek op 14 of 21 dec. (Saint Jean d'Arves of Les Deux Alpes, of...) Maar het ziet er niet goed uit, en alleen is geen optie voor mij.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.