Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Nieuwe ski's? [ Zoek in het forum ]
karolien  22 Oct '07, 16:17
 
 
Voor je nieuwe ski's aanschaft. Check even via ebay, er zijn daar echt enorm voordelige (nieuwe!) latjes via een duitse zakenman (Top of sports, noemt zn bedrijfje). Je moet maar is gaan checken en een skimerkske bovenaan intikken. Je zou er van verschieten aangezien ze soms van 1 euro beginnen bieden en de actie er vb. maar 5 dagen opstaat. Succes.
 
Reacties op bovenstaand topic:
niels  22 Oct '07, 23:16
 
 
Bedankt voor de tip Karolien, ik ben ook nog op zoek
niels  04 Nov '07, 00:16
 
 
Hey Karolien,

Na jouw posting hier ben ik direct gaan snuffelen op Ebay en inderdaad, daar zijn echt koopjes te doen. Ik heb twee kopers gevonden, waaronder één vermeld door u.

Ik heb het artikel Rossignol Scratch Bling + Bind. Scratch 110 Mod 08 RA32 voor 330 EUR kunnen aankopen. Vorige week zag ik in de d.store (bierbeek) hetzelfde model te koop aan 480 EUR (- 15 % korting).

Dagelijks gaan er ski's de deur uit voor minder dan de helft van hun algemene marktwaarde.

Bedankt voor deze gouden tip!

P.S.: de tweede verkoper die ik gevonden heb is SKI-BILEK (ook Duits)

Groetjes,

Niels
karolien  04 Nov '07, 09:10
 
 
Idd, ik kan nog niet 100% goeds spreken over deze koper want de ski's zelf komen in de loop van volgende week (als alles vlgns schema verloopt) aan bij mij thuis. (ik heb een link gekregen waarop ik kan volgen waar ze zich al bevinden, zeer praktisch!)
Mijn aankoop (ik zeg nog eens als alles ok is ) zijn nieuwe ski's model 2008 (weliswaar nog zonder bindingen) voor 74€. Dit zijn de freestyle latten voor vrouwen van Elan: Elan Mo Spice.
Ik hoop da jij ook zo koopje kan doen theeft mijn seizoen alvast geslaagd gemaakt !
niels  04 Nov '07, 09:58
 
 
Hey Karolien,

Helaas vallen de rossignol heren freestyle ski's enorm in de smaak waardoor ze toch steeds voorbij de 250 EUR gaan. Maar zelfs dan nog vind ik het een koopje

Gezien de spotprijzen ben ik nu eveneens aan't rondkijken voor een carve-ski, aan zo'n prijzen kan ik wel twee ski's veroorloven

Verder heb ik ook een k2 skihelm veroverd aan 40 procent korting

Prachtig, echt!

Ik heb ze ook nog niet aangekregen, maar gezien de rating van 99,4% waarvan 0 negatief de laatste 6 maanden verwacht ik alles heelhuids hier.

Nog efkes en we kunnen alles gaan testen in Peer

Groetjes, en nogmaals thank you !
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.