Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Jobs >> Chaletstaf gezocht!! Kan jij goed koken? [ Zoek in het forum ]
destiny69  10 Nov '07, 14:31
 
 
**Een aantal maanden werken in een top wintersportgebied waarbij er naast werken uiteraard ook tijd is voor skin en snowboarden? Dat kan bij S K I C H A L E T S . N L**

S K I C H A L E T S . N L verhuurt Catered Chalets in de grote en sneeuwzekere wintersportgebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland & Itali. Voor het winterseizoen 2007/2008 hebben wij weer plaats voor representatieve en professionele chaletstaf. Mensen die zelfstandig een chalet in de Alpen willen runnen. Dit voor het gehele winterseizoen (indicatief: vanaf midden december tot midden april) of slechts enkele weken. Indien je alleen een chalet wilt runnen, moet je denken aan een chalet ter grootte van 7 tot 9 gasten

Daar onze gasten in een Catered Chalet verblijven in combinatie met een complete verzorging op basis van halfpension bestaan de taken ondermeer uit: het dagelijks verzorgen van een uitgebreid ontbijt, zorg dragen voor de huishoudelijke taken, schoonmaakwerkzaamheden, doen van inkopen en administratie, host/hostess-functie, waaronder het verstrekken van informatie over en het eventueel regelen van skipassen/skimateriaal/skischool voor onze klanten n tevens vraagbaak voor allerhande zaken. Je bent als het ware eigenaar van je eigen chalet, een echte uitdaging waar je veel ervaring mee opdoet!

Tevens vind je het leuk om op een creatieve wijze en met uiterste zorg voor 6 dagen per week (1 avond geen diner) een drie-gangen maaltijd voor onze gasten op tafel te toveren. Het spreekt voor zich dat ervaring met het koken voor groepen een must is.

Flexibel, zelfstandig, gastvrij, servicegericht, goed kunnen aanpakken en een vriendelijke persoonlijkheid... dat zijn de trefwoorden voor deze job. Beheersing van de Engelse taal. Frans en Duits zijn een pr.

Is wintersport jouw passie en spreek dit werk je aan en ben je minimaal 21 jaar, met partner, vriend/vriendin f alleen, aarzel niet en neem contact met ons op. Surf naar www. skichalets. nl en vraag per e-mail het sollicitatiepakket op.

Met sportieve groet,

S K I C H A L E T S . N L
Noordkade 64, 2741 EZ Waddinxveen
T 0182 634 523 F 0182 634 792 - E info@skichalets.nl
 
Reacties op bovenstaand topic:
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.