Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> ripstar freeride krokus [ Zoek in het forum ]
gobbersmichael  13 Nov '07, 19:18
 
 
Ik zoek gezelschap om een freeride vakantie mee door te brengen. Momenteel zijn we met 2 maar er kunnen er 8 mee ik heb een auto maar zoek een 2de chauffeur.

Over de prijs kan ik nog niet veel zeggen dit hangt af van het aantal mensen. er zijn veel gebieden om uit te kiezen dus dit valt te bespreken. Maar de bedoeling is dus dat we met een groep van 4 tot 8 boarders naar een gebied gaan. De vakantie bestaat dus uit 7 overnachtingen. Een 6 daagse liftpas en we krijgen een gids mee of een monitor met off piste bevoegdheid. kwa veiligheid is dit toch handig zeker als je niet echt ervaren bent off-piste. natuurlijk gaat deze vakantie veel afhangen van de sneeuw kwaliteit maar het is toch de bedoeling van het grootste deel van de tijd door te brengen in poedersneeuw. iedereen die er al van geproefd heeft weet zeker hoe het voelt om in goede poeder te rijden. Dus uiteindelijk zal je op het einde van de vakantie veel ervaring hebben opgedaan kwa freeriding. het is een freeride vakantie dus hiken zal zo veel mogelijk vermeden worden. Het is toch de bedoeling dat je wel wat ervaring hebt en al in diepsneeuw hebt gereden.

 
Reacties op bovenstaand topic:
dieter1080  13 Nov '07, 19:37
 
 
ik heb wel wat interesse en de fritzz waarschijnlijk ook
alleen wij zijn geen boarders maar skiers
nie da da ne zak uitmaakt maar toch
gobbersmichael  13 Nov '07, 19:39
 
 
mag ik mss je email adres? voor msn fzo.
dieter1080  13 Nov '07, 20:54
 
 
dieter1080@hotmail.com
gobbersmichael  14 Nov '07, 18:21
 
 
Ondertussen heb ik meer info gekregen alles is hier te vinden. Het gaat wel degelijk om de week van 2 februari tot 9 februari.

http://www.ripstar.nl/pages/salzburgerland.html

mg  15 Nov '07, 21:30
 
 
Ja hallo, zeker geen goedkoop reisje!
En dan ben je nog niet ginder en geen eten.
Goe gezien van die organisatie.
Kan je niet beter iets goedkoop huren en een gids ter plaatse boeken. Dan ben je nog zeker dat het de moeite is met de sneeuw!
Allee ja geniet er toch van he!!!
ploushke  15 Nov '07, 22:03
 
 
amaaaai duur... Zeker geen goedkoop reisje en volgens mij enkel voor snowboarders.
sansan  19 Nov '07, 12:36
 
 
T reisje is zeker niet duur, maar als je met ripstar mee gaat, krijg je wel waar voor je geld. Tot nu toe is het alleen snowboarden, maar freeskiŽn zit er ook aan te komen.. in de gaten houden dus!
ireen  13 Dec '07, 11:05
 
 
tis indd echt fuck*ng duur...weet iemand misschien nog een organisatie die wat betaalbaarder is....ik zoek een (georganiseerde) reis voor freeride, snowboard met ook wat freestyle....k hebt met googlen gemerkt dat het aanbod niet al te groot is....

cya!
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.