Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snownet.be >> Foto - album [ Zoek in het forum ]
niels  02 Dec '07, 22:25
 
 
Misschien is het ooit al vermeld geweest maar het lijkt me fijn om op user niveau een foto-album te creren. Op die manier kunnen foto's gegroepeerd worden en per onderwerp (bv per skitrip of per indoorskidag) bekeken worden.

 
Reacties op bovenstaand topic:
koentjen  02 Dec '07, 22:52
 
 
Als je op iemand zijn usernaam drukt, komen er de filmpjes en pics op die hij of zij reeds online gezet heeft... of nog andere plannen???
broecki  02 Dec '07, 23:01
 
 
Ik denk dat hem een echt fotoalbum bedoelt waarin per user nog onderverdelingen zijn, volgens zijn keuze (bv een mapke freestyle, een mapke indoor). In hoeverre dat dat mogelijk is weet ik niet zalle. Programmatorisch zal dat wel gaan, maar voor zoiets bestaan ook andere site. Misschien zoiets als er nu met youtube voor fimkes is?
Anders zitte binnen de korste keren over uw datalimiet op uwen server.
niels  02 Dec '07, 23:13
 
 
Als ge vandaag naar de postings van skath bekijkt, dan ziet ge een massa aan geuploade foto's, wat leuk is, maar het zou volgens mij nog leuker zijn als deze in een album gestoken kunnen worden.

Dan is het overzichtelijker, en dan kunnen foto's ook op userniveau en naar de smaak van de gebruiker (!) gesorteerd worden.

Kwestie van bandbreedte verandert er niet veel denk ik, we groeperen enkel.
koentjen  02 Dec '07, 23:22
 
 
Der zit wat in!!! Nu ben ik mee Niels
dieter1080  03 Dec '07, 00:27
 
 
goed ideee van speen
c_bruno  03 Dec '07, 12:28
 
 
lijkt mij ook wel wat
mogulgertje  04 Dec '07, 12:50
 
 
Hey Niels

Mercie voor de positieve feedback.
Opmerkingen ter verbetering van de site zijn altijd welkom.
Zal even bekijken wat mogelijk is.
Broeckie heeft idd het keyword uitgesproken. MB's De webspace op SnowNet is ni oneindig groot. Meer MB's betekend ook maar $$ die ik op tafel moet leggen.
Laat jullei iets weten
Grtz
Mogulgertje
niels  04 Dec '07, 17:22
 
 
Mits wat commercialisering van de website (maar ook niet TE commercieel) is dat perfect te financieren toch? Laat de ondernemer in u spreken
fritzz  04 Dec '07, 18:43
 
 
Gertje, ga wat minder skien eh dan hebde meer geld over

of vinde da ook geen goed plan
stijn  04 Dec '07, 21:31
 
 
kan wel interessant zijn om tags aan foto's en filmkes te hangen zodat ze op die manier ook gegroepeerd worden. Dan kan je bijvoorbeeld met de tag 'freestyle' alle foto's van alle users terugvinden waar die tag aanhangt.
skiingman  05 Dec '07, 18:16
 
 
@ Mogulgertje > Ik weet niet wat je nu betaald voor de hosting van snownet maar als je veel webruimte en veel verkeer aan een spotprijsje zoekt kan ik www.one.com aanraden. Pakket van 1 - 2 - 4gig webspace aan resp 1.25 - 2.6 - 4.9/maand (wel excl btw). Heb daar zelf ook enkele sites, heb soms 20gig/verkeer maand en daar zeggen ze niets van...

Of als je echt veel ruimte nodig hebt:
http://www.servage.net/
360gb webspace & 3600gb !!! verkeer per maand voor 6,5 maand
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.