Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snowboard >> Welk board? [ Zoek in het forum ]
beachboy8300  11 Dec '07, 14:47
 
 
Hellowz,

ik ga in februari voor de eerste keer naar Val Thorens en ik heb nog geen snowboard.. heb al meerdere keren indoor geboard en mijn voorkeur gaat meer uit naar rails..
Nu is mijn vraag welk board aan te raden is ? dus voor freestyle maar ook een beetje allround.. kzoek iets tussen de 2. Heeft iemand van jullie een idee? ik zag dit ook staan :http://www.blue-tomato.at/ProductDetailAction.bto?selectedNode=c6ELout6BE1SEBWgen8Aie-1 en zag er me wel tamelijk goed uit..reactie's?
Mvg Jonas
 
Reacties op bovenstaand topic:
david  11 Dec '07, 20:05
 
 
hallo, mijn Nitro T2 freestyle board staat te koop. lengte 155cm. stuur me je e-mail en ik mail wat foto's door! greetz, david
beachboy8300  12 Dec '07, 14:51
 
 
een vriend van me zei dat deze misschien geschikt zouden zijn.. iemand van jullie hier ervaring mee of weet of dit goeie boards zijn?

http://www.nitrousa.com/en/boards/team_w/team_w_159

http://www.blue-tomato.at/ProductDetailAction.bto?selectedNode=5gjTl2k6BE1SEBWgen8Aie-1
buzze  23 Jan '08, 12:02
 
 
check out imperium snowboards , van belgische makelij de oprichter (demir julia ,pro rider is half belgisch en half spaans). Ik zelf heb het alex doumergue model van vorig jaar, 70% freestyle , 30% freeride, fantastisch plankske. Er zijn massas verdelers in belgie dus je hoeft er niet echt hard naar te zoeken. Ze zijn wel niet echt goedkoop maar in belgie kan je ze makkelijk in promotie vinden. http://www.imperiumsnow.com
animal  31 Jan '08, 21:53
 
 
check out de sets bij degusport.com of be goedkope sets en kickende boards very cheap en een goed merk
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.