Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> ski's kopen in decathlon [ Zoek in het forum ]
keggy  27 Dec '07, 12:56
 
 
Hallo,

ik zou graag mijn eigen ski's kopen, tot hiertoe heb ik er gehuurd.
Maar is het aangeraden van bij decathlon ski's te kopen, heb gezien dat er veel in promotie staan op de noorderlaan. En deze lijken mij ook wel goed.
Maar zou voor ik er koop ook graag deze eerst is willen uittesten. Heb eens naar een skiavond bij decathlon geweest en daar zeiden ze dat je er in kerkrade kunt krijgen en deze dan uittesten in landgraaf. Heeft iemand dit al eens geprobeerd en hoe gaat het dan in zijn werk?

Alvast bedankt
 
Reacties op bovenstaand topic:
beneteau  23 Mar '08, 05:47
 
 
Ligt aan je ski ervaring, je manier van skien (aggressief of juist op zn 11 en 30e) en wat je wilt gaan doen. Wil je echt intensief skien en vooruitgang boeken, ga dan naar een specialist toe die jou precies kan vertellen welke ski het beste bij jou past. Misschien ben iets duurder uit (tenzij je aan het einde vh seizoen gaat) maar de prijs van een goede set ben je op de piste gauw vergeten! Vaak kun je ook een deal maken dat je de ski's eerst huurt en als ze dan bevallen kun je ze tegen gereduceerd tarief kopen.
wakko  23 Mar '08, 10:00
 
 
In decathlon heb je veel skis die ook bij de specialist liggen. Maar je moet dan wel zorgen dat je er zeker de juiste uithaalt. Een specialist zal je inderdaad beter kunnen informeren.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.