Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
annelien  18 Jan '08, 13:07
 
 
Hallo,
Ik ben bezig aan een cursus om skimonitor te worden. Voor het theoretisch examen moet ik een taak maken, waar ik dus niks over vind op internet. Het zou handig zijn als de 'ervaren' of toch mensen die er iets meer van weten, mij kunnen zeggen. Wat de voorwaarden zijn voor lesgevers bij welke organisatie. Maakt niet uit welke organisatie (moet natuurlijk wel weten welke), maar moet gewoon weten wat er verwacht wordt. Is men bijvoorbeeld verplicht een diploma te hebben, moet men betalen om mee te mogen, krijgen ze een 'loon' of is het enkel kost en inwoon...
Zou iemand mij hier kunnen helpen?
alvast bedankt!
 
Reacties op bovenstaand topic:
pouckie  18 Jan '08, 16:16
 
 
hey

al die info vind ge zeker als ge kijkt bij de reisorg.vb josk,vos travel,skifriends,snowtravel,...der staan altijd wel functies ivb met de monitoren,daar staat ook altijd wat en hoe,gewoon efkes surfen!!
annelien  18 Jan '08, 16:26
 
 
hey,

bedankt voor de snelle reactie! Helaas heb ik dit allemaal al geprobeerd... Er staat enkel wat je moet doen als je je kandidaat wil stellen tot monitor maarja, ik zie wel, mss vind ik nog wel iets.
Toch bedankt!
schussboelie  18 Jan '08, 17:47
 
 
Dag Annelien, de meeste organisaties vragen geen echte diploma's alhoewel het altijd helpt en op prijs gesteld wordt als je er wel één hebt.
Betalen moet je als moni normaal gezien, betaald worden komt echter ook niet zo vaak voor, tenzij je een seizoen doet of een technische of andere stage geeft alhoewel hier uitzonderingen op zijn.
Meestal moet je telkens in de voormiddag en één of twee namiddagen lesgeven en krijg je in ruil je reis, verblijf en skipas.

Groetjes
mg  19 Jan '08, 21:01
 
 
Bel even naar Josk. Ze hebben er nog een pak nodig int verlof en buiten de vakanties.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.