Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> very WED'ZE ski's [ Zoek in het forum ]
edelweis  22 Jan '08, 20:57
 
 
In mijn zoektocht naar tweedehands carvers voor mijn kids, stoot ik regelmatig op ludieke nogal brede en meestal korte skilatten, van het merk very WED'ZE.
Weet iemand waar die goed voor zijn, heeft er iemand ervaring mee? Is dat gericht op een bepaalde stijl skiŽn?
 
Reacties op bovenstaand topic:
schussboelie  23 Jan '08, 10:15
 
 
Effe geGoogled.
Blijkbaar is dat een onderafdeling van Quechua van den Decathlon die ski's en dergelijke maken.
Al hun ski's worden precies standaard in een pakket verkocht met Salomon bindingskes.

De Very Wed'ze is ťťn van hun modellekes en wordt, ondanks de lengte van slechts 132cm niet aangeraden voor mensen die kleiner zijn dan 1m50. De ski wordt gepromoot als een volledige on-piste ski die je moet helpen bij het leren snijden van bochten.
skikix  24 Jan '08, 21:44
 
 
Inderdaad een nieuw merk van Decathlon.

Jonge kinderen groeien snel uit de maat van ski's en ski's kopen die lang meegaan kan je best niet doen want zij zitten dan in de knoei met die TE lange latten.
Of dat nu goed of slecht is? Kids komen met alles goed genoeg de berg af tenzij je er atleten wil van maken :-) en dan nog maar voor mij geen wedze. voor 140 Euro zijn er al veel latten voor kids hť.
edelweis  25 Jan '08, 22:56
 
 
Moet toegeven dat ze mij ook niet hebben kunnen bekoren en ik ondertussen voor de kids de gewone carvers heb gekocht tweedehands. De parabolic versie van de carver zegt me ook niets, misschien omdat ik er zelf nooit mee geskied heb en onbekend is onbemind?
skikix  25 Jan '08, 23:40
 
 
Je zal zien dat ze er snel uitgroeien. Ik heb hier nog skibotten op de zolder van ongeveer maat 33 dus hebben je kinderen maat 31 32 33 en je hebt interesse dan kan je beginnen prutsen met dikke kousen ...enz :-) je laat maar iets weten.
fredje  27 Jan '08, 21:31
 
 
DECATLON ski's = bucht da rossignol ni moe hebbe
edelweis  28 Jan '08, 10:21
 
 
geef mij ook maar rossignol maar voor kids kon ik niet zo kieskeurig zijn; 'k heb een paar Head's en Dynamics kunnen vastkrijgen in tweedehands; 't zal de zaak moeten doen tot ze stoppen met groeien
gorex  11 Feb '08, 17:55
 
 
Die WED'ZE skieetjes zijn eerder een goedkope oplossing om beginners makkelijk te leren skieŽn. Klein en lekker wendbaar dus zodat iedereen denkt dat ze goed kunnen skieŽn.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.