Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
metske  28 Jan '08, 21:08
 
 
ik heb een nieuw board gekocht (burton bullet)maar met mijn flow bindingen kan ik maar drie schroeven in draaien in plaats van vier. zou dat voor problemen kunnen zorgen ?
 
Reacties op bovenstaand topic:
fritzz  28 Jan '08, 21:58
 
 
een burton board en binding zit altijd maar met drie vijzen vast voor zover ik weet.
fritzz de skier :p
tops  29 Jan '08, 20:22
 
 
Inderdaad, Burton heeft baseplates om slechts drie vijzen te bevestigen. Burton wil het liefst dat je Burton enkel combineert met Burton. Marketing zeker. Je kan je flowbindingen vanzelf met 3 vijzen vastschroeven. Het nadeel is dat je iets minder afstelmogelijkheden en dus minder kan schuiven en draaien met je bindingen tot ze in de juiste positie staan voor jou. Maar indien je je bindingen voor jou goed kan positioneren op je board, gewoon laten staan met 3 vijzen zou ik zo zeggen. En anders kan je misschien nog proberen om 2 basisplaten van Burton vast te krijgen en kijken of deze passen in je flowbindingen zodat je de afstelmogelijkheden vergroot. Maar ik weet niet zeker dat dit zou lukken. In ieder geval succes.
tops  29 Jan '08, 20:25
 
 
Inderdaad, Burton heeft baseplates om slechts drie vijzen te bevestigen. Burton wil het liefst dat je Burton enkel combineert met Burton. Marketing zeker. Je kan je flowbindingen vanzelf met 3 vijzen vastschroeven. Het nadeel is dat je iets minder afstelmogelijkheden hebt en dus minder kan schuiven en draaien met je bindingen tot ze in de juiste positie staan voor jou. Maar indien je je bindingen voor jou goed kan positioneren op je board, gewoon laten staan met 3 vijzen zou ik zo zeggen. En anders kan je misschien nog proberen om 2 basisplaten van Burton vast te krijgen en kijken of deze passen in je flowbindingen zodat je de afstelmogelijkheden vergroot. Maar ik weet niet zeker dat dit zou lukken. In ieder geval succes.
fritzz  29 Jan '08, 21:21
 
 
flow heeft ook andere base plates dan die dat er standaard bij zijn met vier keer zes ollekes dacht ik, kweet het niet meer zo goed maar ze hebben twee soorten en die andere past beter op burtonboards.

kga gewoon skien dan moet ge gewoon een gat in u lat boren veel simpeler
metske  30 Jan '08, 10:21
 
 
kzal eens navragen in de winkel waar ik mijn bindingen gekocht heb. toch bedankt voor de goede raad. zal waarschijnlijk morgen mijn nieuw board eens testen in ice mountain (komen). hopelijk valt het goed mee want ruilen kan niet meer mits ik het in winterberg gekocht heb.
007  30 Jan '08, 11:11
 
 
voor flow bindingen bestaan er andere plaatjes met 3 vijzen (van flow zelf) heb deze gekocht in pacific boardshop. koop niet de plaatjes van burton zelf want de tandjes komen niet overelkaar met de flow binding
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.