Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> FREE OUT ZONHOVEN [ Zoek in het forum ]
celle  13 Feb '08, 22:02
 
 
Wij hadden met Krokus met 3 gezinnen bij deze club geboekt voor een verblijf in Gastein - Skiwelt Amad. Betalen hiervoor 880 euro als basisprijs/persoon - Kinderen 510 euro, dus we hebben toch niet gezocht om de goedkoopste te hebben, denk ik. Ik heb een dochter die haar eerste jaar wou gaan snowboarden en een zoon die reeds 4 jaar board! De reisorganisator heeft me tweemaal gegarandeerd dat hij meerdere snowboardgroepen ter plaatse had, zelfs nog 2 weken voor afreis. Groot was mijn verbazing terplaatse! Totaal waren er twee snowboarders, mijn kinderen, met het gevolg dat mijn dochter haar snowboardplannen mocht opbergen. Eerst wouden ze dan nog eerstejaars skirtjes van 4 samen met de anderen die reeds 4 jaar skin (12-13 jarigen) samen in een groep zetten.
Ik kan niet begrijpen dat zulke organisaties hun klanten bewust misleiden om toch maar dat hotel vol te krijgen. FREE OUT NOOIT MEER!
 
Reacties op bovenstaand topic:
gorex  13 Feb '08, 22:06
 
 
Eigenlijk nog nooit gehoord van die Organisatie, moet wel rot zijn om daar aan te komen en dan zo iets mee te maken. Totaal verkeerd beleid om niveau's en leeftijden te mixen :s... Leve JOSK en Intersoc over beide organisatie tevreden ...
kris  15 Feb '08, 11:10
 
 
Inderdaad schandalig.... zoek voor volgend jaar maar naar een professionele skiclub. Deze zitten ongeveer in dezelfde prijsklasse, maar met zoveel meerwaarde! Kijk eens op www.axionskiteam.com

Groetjes
petergo  15 Feb '08, 16:43
 
 
Toch even een korte toelichting alvorens zomaar alles te geloven wat er in deze topic verschijnt. Dhr. Van Genechten hebben we uitdrukkelijk gevraagd om zijn dochter vr afreis reeds een aantal lessen op voorhand te laten volgen omdat wij in dit gebied geen beginners konden aannemen. Zijn reis werd geboekt op 02/10/07. Tijd genoeg,lijkt me, om hieraan te voldoen. Mr. heeft zaterdag, de dag van aankomst en vr de indeling en verdere informatie, zelf beslist zijn dochter te laten skin. Wij hadden 1 gediplomeerde snowboardmonitor voorzien, enkel voor zijn kinderen ! Het is pertinent onwaar wat zijn opmerking over de kindergroepen betreft. Om deze Mijnheer in te schatten zou men het best onze andere klanten op deze bestemming aan het woord moeten laten... Op het einde van de week weigerde hij zelfs de plaatselijke skiverhuurder te betalen totdat deze dreigde de politie er bij te halen. Spijtig dat zulke mensen dan zulke reacties op het net plaatsen en onze goede naam door het slijk proberen te halen. By the way : wij bestaan reeds 32 JAAR en sturen gemiddeld 2500 tevreden klanten per seizoen op wintersport. Peter Govaerts, zaakvoerder Free Out !
krisp  17 Feb '08, 21:01
 
 
Beste M. Celle, ik ga reeds 28 jaar op winterverlof en ben met verschillende organisaties meegereisd. Vorig jaar zijn we dan terechtgekomen bij Free Out en ik moet zeggen dat wij onmiddellijk beslist hebben om terug mee te gaan. Dit jaar gaan we dus opnieuw met Free Out naar Klausberg en ik verheug mij nu al om deze mensen terug te zien vanwege hun vriendelijkheid, professionalisme enz...! Alles is er perfect geregeld en de hotels zijn op en top. De kinderen worden echt in de watjes gelegd en genieten van een fijne skivakantie. Ik vind het toch zo jammer dat er altijd mensen zijn die overal en altijd mistevreden zijn of een hoop problemen krijgen. Toch gek dat het altijd dezelfden zijn!Leer eens te genieten van het leven en je skivakantie!!! Voor een fijne skivakantie mag je gerust rekenen op Free Out!!!!
ploushke  17 Feb '08, 22:02
 
 
880 euro is wel behoorlijk veel of vergis ik mij... Nuja, er zullen altijd en overal misverstanden zijn Aan die prijs zou ik toch de voorkeur geven aan Club Med, zeker om kinderen te leren snowen/skin... Of andere gelijkaardige organisaties die all-inclusive zijn.
krisp  18 Feb '08, 11:14
 
 
Hallo Ploushke, het is niet slecht om de juiste reis te kiezen. Ieder oord heeft zijn voor-en nadelen en elk seizoen is anders. Met beginners is het zeker nodig om u te informeren!! De prijs van 88O euro is relatief veel of niet veel. Het hotel speelt daar een grote rol. In Klausberg betalen wij 570 euro all-inclusive.(reis, skimateriaal, skiles, skipas, opbergkastje, hotel, animatie, kinderanimatie tussen 16h en 18h, 3x per dag eten zelfs op de piste, bus ter plaatse om andere uitstappen te doen en hotel 100 meter van de liften. Het is zeer belangrijk dat je vertelt wat je verwachtingen en behoeftes zijn. Ga niet op skiverlof naar een of ander oord om het beter te doen dan je kenissen of collega's.
fritzz  18 Feb '08, 15:36
 
 
Volgend seizoen De nieuwe speler op de markt "SpeenTravel" wees gewaarschuwd.
niels  18 Feb '08, 23:47
 
 
Let maar goed op voor die speentravels. Dat wordt een concurrent...
kris  19 Feb '08, 13:52
 
 
Blijkbaar een "woord tegen woord"-discussie, in dat geval trek ik mijn commentaar terug in....
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.