Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> veiligheid crashpants [ Zoek in het forum ]
karolien  27 Feb '08, 17:17
 
 
een crashpants zorgt da eigelijk ook voor meer bescherming tijdens big air of enkel op rails? heb overlaatst ne schone val gedaan me crashpants aan en had nog steeds gigantische blauwplek met blijvend (en hopelijk niet permanent) zenuwboebelke . kvraag me nu af da da zonder crashpants minder erg was geweest of wast gwn zo een schandalig slechte val (ma zo erg wast ni de val, drmee datk et ni begrijp, miss. opeenstapeling van druk naar plekken waar er ni zo harde plastic protection is?)...
iemand da mij ier iet over kan vertellen?
 
Reacties op bovenstaand topic:
niels  27 Feb '08, 17:25
 
 
Ik ken er nie zoveel van maar ge moet niet hard vallen om u echt pijn te kunnen doen en om lelijke plekken te krijgen als gevolg.

In Oberstdorf ging ik te traag op een smalle box, sprong er alles behalve deftig op en het gevolg was een dikke knie en twee ferme blauw plekken van een straal van ong 7 cm. Opgehoopt bloed onder uw huid dus. Als ge veel beweegt zou da vanzelve weer weg moeten gaan, als da na twee a drie maanden der nog is, dan zou ik toch is naar den dokter gaan (het bloed breekt dan niet af).

Ik heb wel geen crashpants dinges, dus of dat iets helpt da weet ik niIets voor mijne rug doe ik preventief wel altijd aan, dat verdeelt de schok over heel de rug als ge verkeerd valt.
pouckie  27 Feb '08, 17:31
 
 
crachpants met harde bescherming is niet super(zelfde effect),probeer zachte bescherming te hemmen(verzacht tenminste de val),
sir_switch  27 Feb '08, 18:23
 
 
ik vind persoonlijk die plastikke platen wel goed. en ik ski trouwens nooit zonder crashpants want anders zakt mijn broek af!
gorex  27 Feb '08, 18:44
 
 
Hmm kga binnenkort misschien ook is opzoek na crashpant en rugbescherming zal dan is voor raad komen vragen ...
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.