Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> eigen board kopen [ Zoek in het forum ]
shadowangel  31 Aug '08, 14:37
 
 
ik zie graag n eigen board kopen maar bn er r nog niet zo lang mee bezig dus hb r nog gen verstand van. ik ben 1,84m 73 kg en maat 44
ik ben totaal nog ni go en echt vel geld zal ik er er niet voor kunn neerlegge. voor wat voor board zou ik het best gaan ?
 
Reacties op bovenstaand topic:
kathleen  03 Sep '08, 22:48
 
 
Wat een toeval! Ik verkoop mijn board, 't is een 'instapboard', een goei snowboard om mee te beginnen, reageert goed op de piste en is toch niet zó technisch dat je bij elk foutje tegen de grond ligt...
't Is 152 cm, 'k vrees dat het misschien wat aan de kleine kant is voor u... Ik ben zo'n 12 centimeter kleiner dan u...

Indien geen interesse; er zijn zooooooooveel goeie snowboards op de markt voor beginnende boarders dat het moeilijk is om een lijstje op te stellen! Misschien eens langsgaan bij een boardshop waar ze er écht wat van kennen, mensen die u advies zonder zever kunnen geven. Van waar ben je? Misschien is er wel een goeie boardshop in de buurt.
shadowangel  05 Sep '08, 20:28
 
 
ik woon in kampenhout da is ergen tussen luven en mechellen. ik weet dat er in leuven en paar zijn. maar ik ben niet zeker of ze mij gwn een board willen verkopen of echt advis geven. en ik denk dat het bst is dat ik erst wat ga huren en testen voor ik n board koop want ik kan er bijna niets van (vvorlopig hopelijk)
varc  05 Sep '08, 20:57
 
 
als je van plan bent om in Leuven een board te gaan kopen: zeker langsgaan bij Twits! Jones kan advies geven als geen ander. En in Mechelen is er de Pacific.
degusport  30 Sep '08, 09:45
 
 
Kom eens langs bij Degu Sport in Eksel (www.degusport.com). Officieel agent van Sapiënt, Lamar en LTD Snowboards.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.