Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Oldyear’s party in Ischgl (AUT) met Skisluts.be [ Zoek in het forum ]
niels  09 Sep '08, 22:36
 
 
Jaja, het winterseizoen is nog niet eens van start gegaan en Speen & Fritzz zijn al aan het plannen voor wat komen zal. Op een random wednessday in Icemountain Komen zijn we tot de constatatie gekomen dat oudjaar vieren in België eigenlijk elk jaar min of meer hetzelfde is en daar moet en kan verandering in gebracht worden. Laten we oudjaarsavond gaan vieren in het mekka van de après-ski, in Ischgl. Iedereen die in Oostenrijk bekend is heeft al van Ischgl gehoord, het is in mijn ogen dé place-to-be voor après-ski. Voor de mensen die zouden denken dat dit het enigste aspect is dat zou meespelen, ook het skigebied is vrij groot en ideaal voor gevorderde skiërs. Vrij veel off-piste mogelijkheden, pow pow velden met kabels op, een vet snowpark, … Alles is er aanwezig…

De planning ziet er als volgt uit:

Het vertrek:
Woensdag (oudjaar) om 13.00u rond punt Wommelgem. Aankomst in Ischgl omstreeks 22u. Terug huiswaarts zondag rond 16.00u, aankomst Wommelgem 02.00u.

Oudjaar vieren, uitslapen… Skiën Skiën en nog een Skiën…

Kostprijs:
Ischgl is niet welbepaald de goedkoopste plek om te verblijven en we zitten echt midden in het seizoen. Ik probeer toch een raming te maken.
- Verblijf: 50 EUR per nacht per persoon incl ontbijt moet lukken
- Skipas: 35 EUR per dag (4 dagen skiën)
- Drank: Après-ski is duur, maar we zullen zelf vèèl drank meepakken.
- Eten: 20 EUR per dag
- Brandstof: 60 EUR per persoon

Reserveren / Boeken:
Ik heb al contact gehad met 1 hotel met zeer goede prijs - kwaliteit referenties en dat was helaas al helemaal volgeboekt. Een beetje verrassend omdat we nog maar in september zijn. Daarom wil ik boeken ten laatste op 15 oktober, gelieve dus ten laatste tegen dan te willen inschrijven.
Voor deze reis is er wel een limiet van 6 personen, Fritzz, Pierre en ikzelf inbegrepen. Met andere woorden, er zijn nog 3 plekken over. Indien u wenst mee te gaan, gelieve uw plek via de comment te reserveren voor 15 oktober! Na 15 oktober zal er gevraagd worden een voorschot te betalen, ter bevestiging van uw deelname. Dit voorschot is enkel terug te krijgen bij een annulatie vanwege ernstige redenen (gezondheidstoestand, overlijden, huis afgebrand, …). Dit om laattijdige “ik ga niet meer mee” mensen te ontmoedigen om zich in te schrijven.

Wat is mooier dan het nieuwe jaar inzetten met uw voeten in èchte sneeuw? Wat is mooier dan op 1 januari 2009 ’s morgens uw skilatten te kunnen aandoen, naar de lift te wandelen en iets later het zalig gevoel te ervaren van de sneeuw onder uw skilatten? En dit op de eerste dag van het nieuwe jaar! Kan u het beter inzetten?

Ik moest geen moment twijfelen, dit idee was één van de beste die ooit in me zijn opgekomen. Fritzz moest geen 5 seconden nadenken, de ja was er al voor voor mijn vraag amper vertrokken was. Pieter idem dito. De plaatsen zijn beperkt, ik zou niet gaan twijfelen en snel bevestigen!

Wegdroomgroeten,

Speen & Fritzz!

Bron: http://www.skisluts.be/blog/?p=669
Inschrijven op de website van skisluts, inschrijvingen in reply op deze topic zijn niet geldig.
 
Reacties op bovenstaand topic:
vince  10 Sep '08, 16:41
 
 
"Ik heb al contact gehad met 1 hotel met zeer goede prijs - kwaliteit referenties en dat was helaas al helemaal volgeboekt. Een beetje verrassend omdat we nog maar in september zijn."

Helaas zijn in Ischgl, het Mallorca van de Alpen, de meeste hotels in die periode al 3 jaar op voorhand volgeboekt. Allé à la bonheur khoop dat jullie nog een kamerke vinden anders zal ´t Mühlbach worden zeker ??????
mg  10 Sep '08, 17:22
 
 
Inderdaad. Wij zijn elk jaar met oudjaar in de bergen en het is niet echt gemakkelijk. Daarmee is dat ook de duurste periode. Zitten dit jaar in Mayrhofen de 31ste dec.
kathleen  10 Sep '08, 20:40
 
 
Mayrhofen... Da's ook een zalige plek om te vertoeven op 31 augustus... Ik krijg al heimwee!
gorex  10 Sep '08, 20:50
 
 
2 plaatsne vrij in de auto, speen is me weer vergeten ...
niels  10 Sep '08, 20:51
 
 
Idd, ik had de gorex efkes over het hoofd gezien. 2 spots zijn er nog vrij.
dieter1080  10 Sep '08, 21:45
 
 
speen is mij precies ook al vergeten
niels  10 Sep '08, 21:49
 
 
Flap, van u wist ik nog niet zeker of ge meeging ze :-) Maar bij deze kunnen we u ineens inschrijven?
mr360  10 Sep '08, 22:23
 
 
reply's in dit topic tellen niet als inschrijving hé
Als jullie top-après ski willen, zeker Obertaurn eens proberen ... vind ik persoonlijk nog beter dan Ischgl
mr360  10 Sep '08, 22:25
 
 
by the way, nog vergeten...Wil zeker wel eens met jullie door de pow pow gaan scheuren deze winter. Alleen met oudjaar heb ik al andere plannen
niels  11 Sep '08, 18:44
 
 
mr360 KTO gaan wij ook doen, geen interesse? Half oktober, een weekendje.
mr360  11 Sep '08, 18:51
 
 
zit in oktober met stand-by weekends voor het BK wave (windsurf). Die ski-sessies vallen voorf mij dus te vroeg. Mijn eerste trip staat gepland voor half December. Ofwel Obertaurn, ofwel Arlberg...een dag of 4 tijdens de schoolexamens
fritzz  11 Sep '08, 19:01
 
 
speen wanneer gaat gij naar obertauern?
ik denk da ge u weer vegist hebt met oberstDORF
niels  11 Sep '08, 20:50
 
 
Hey Fritzz, ik heb niks gezegd over Obertaurn zenne. Ik denk dat gij te veel gefrult hebt aan dieje nieuwsbrief waardoor ge de letterkes niet meer tegoei ziet
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.