Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Skimonitor - Skileraar >> Belgische Skileraressen Gevraagd - Oostenrijk [ Zoek in het forum ]
vince  30 Sep '08, 20:45
 
 
Hello,

m´n collega Klaus Burgschwaiger en ikzelf zijn op zoek naar jonge skileraressen (meisjes) niveau ANWÄRTER/INITIATOR voor ons nieuwe Kinderland (eventueel ook beginnerslessen volwassenen) in ons wondermooie dorp Mühlbach am Hochkönig.

Je komt terecht in een kleine, familiaire skischool, waar reeds een aantal andere Belgen werken. Ons skigebied is de fantastische Skiregion Hochkönig, onderdeel van de SKI AMADÉ. Ons skigebied en onze skischool hebben zeer veel Belgische klanten, die graag hun kinderen in de kundige handen van Belgische skileraressen achterlaten.

Als jonge skilerares werk je bij ons 4 uur per dag, 6 dagen per week. Op zaterdag heb je steeds vrij. Twee keer per week wordt er training gegeven (1 x verplichte techniek-demo-training, 1 x facultatieve training reuzenslalom/freeride/freestyle) door enkele van de beste Oostenrijkse docenten/trainers. En voor en na de skilessen is er natuurlijk ruimschoots tijd voor skien, boarden ... of ook feesten!!

Verloning is €900.00 netto per maand, daar is gratis logies in inbegrepen in het "Skilehrerhaus". Indien je zelf een onderkomen wenst te huren krijg je een extra tussenkomst van €100.00 netto per maand. Je begint op 19 december en het seizoen duurt tot 19 april.

Voor meer informatie mail naar info@mountainx.at ; indien je wil kandideren dan stuur direct een CV door met (a) je persoonlijke coordinaten, (b) je talenkennis, (c) je opleiding en (d) een recente, herkenbare foto.

We kijken uit naar jullie komst deze winter!!!
 
Reacties op bovenstaand topic:
fritzz  30 Sep '08, 22:38
 
 
skileraressen (meisjes)

jij viezerik
vince  30 Sep '08, 22:47
 
 
kan d´er ook niks aan doen - klant is koning hé... en de klanten hebben graag dat vriuwen dat doen (en den eersten die met de EU verordening EC/C/2002-17-KHG-2 afkomt over de verplichte openstelling van jobs voor beide seksen, krijgt nen koek van mij - een madeleintje )
fritzz  30 Sep '08, 22:58
 
 
ale ale ale de vrouwen hebben toch wel liever les van nen vent
vince  01 Oct '08, 07:54
 
 
KINDJES Fritzz we spreken over lessen voor KINDJES .....
polle  01 Oct '08, 08:25
 
 
Kindjes, aah, dat is de Fritzz zijn specialiteit, hé Fritzz. Zouden ze dat kindje dat ge daar in Les 2 Alpes op de lift liet zitten er ondertussen al af gehaald hebben????
vince  01 Oct '08, 10:05
 
 
grmbl grmbl ... en ik die dacht dat deze topic serieus ging blijven ...

(voor eventuele geinteresseerden: dit is wel écht een echte werkaanbieding dus hé)
fritzz  01 Oct '08, 13:08
 
 
Ze hadden beneden aan de lift wil je dit kindje menemen OP de lift, ik heb gedaan wat ze mij gevraagd hebben. Ze moeten hun vraag maar beter stellen eh, stel u voor da ik hem eraf haal en da ik een klacht tegen ontvoering aan mijn been heb. Ni me mij zenne!!!
vince  01 Oct '08, 22:38
 
 
ja. klachten wegens ontvoering krijgen wij ook heelder dagen.maar wij zijn dan ook een ont-voerings-agentschap hé.

SERIEUS NU: (kerdju) wie geinteresseerd is mailtje sturen naar mij asap en aub ...
vince  02 Oct '08, 15:30
 
 
ik geloof dat dit forumpie door teveel mannen bevolkt wordt - dames, laat jullie niet afschrikken hé
vince  15 Oct '08, 18:04
 
 
tof- via msg al enkele kandidaturen binnengekregen. doe zo voort want we zoeken wel nog enkele mensen!
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.