Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
pum  20 Oct '08, 20:28
 
 
Jawel, de komkommertijd is aangebroken. De jaren van 5 skivakanties op een jaar zijn ten einde: vrienden met klein mannen, vriendin geen geld, ik geen geld, vriendin geen verlof, ik te weinig verlof, ....... Na meer dan 10 jaar met minstens 2 weken in de bergen heb ik nog geen idee waar het heen trekt. Maar 1 trip moet er toch inzitten en dan moet het ineens top zijn! Ik ben dan ook op zoek naar week off-piste skiŽn. Volgende site heb ik reeds gevonden:

http://www.edwardbekker.com/

Kennen jullie nog organisaties die off-piste stages geven?
 
Reacties op bovenstaand topic:
2ski4fun  20 Oct '08, 21:49
 
 
Gewoon een weekje St.Anton boeken (of shortski, zie www.snowmania.be) en er op uit trekken met mijn zoon Yves. Hij zit daar heel het seizoen en werkt er voor de skischool.
Zie www.skisensation.be
ramadventure  21 Oct '08, 00:43
 
 
Bekijk www.bestfreeride.com eens, met profi's onderweg...
frank  30 Oct '08, 20:26
 
 
Als je een onvergetelijke ervaring wilt moet je wel hier kijken denk ik: http://www.dougcoombs.com/

Als je echt wil genieten van het off-piste skiŽn is het echter geen slecht idee, indien je flexibel vakantie kan nemen, om niets te boeken en te wachten tot het eens echt beestig gesneeuwd heeft en dan last-minute te vertrekken naar la grave, verbier, sankt-anton, andermatt, ... Voor gidsen etc. kan je even goed ter plekke rondkijken, er zijn er hopen. Ik denk dat het dan waarschijnlijk ook een stuk goedkoper zal zijn dan met ťťn van die organisaties.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.