Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Andere >> Waar gaat iedereen naartoe deze winter? [ Zoek in het forum ]
vince  06 Nov '05, 10:53
 
 
Yo mannekes,

eventjes een topic om uit te vissen waar iedereen naartoe trekt deze winter (voor de fun of om te werken)... en als we met meerderen naar 't zelfde gebied trekken , "than this calls for a party!"

'k zal ekik maar beginnen: ben 't nog niet zeker maar 'k doe zeker een seizoen, ofwel in la plagne (skiworld) ofwel in st.anton (hourmont total ski).

En nu aan jullie...
 
Reacties op bovenstaand topic:
ploushke  06 Nov '05, 16:00
 
 
Elaba,

Ik ga begin december wsl ergens een korte stage doen in de buurt van Chamonix. Ik denk dat het Avoriaz ofzo zal worden, want daar heb je het meeste kans op sneeuw in die regio.
Verder ga ik de tweede week van de kerstvakantie en nog eens drie weken daarna naar Saint-Lary in de PyreneeŽn voor stage en wsl ook wedstrijden.
Tussen kerst en pasen zal ik wsl ook nog eens een short-ski doen in Chamonix en dan met pasen trek ik wsl terug naar de PyreneeŽn.
Als er veel sneeuw valt deze winter, ben ik ook van plan om in juli naar Tignes te gaan.
Dat is het zo een beetje voor mij
Waar gaan jullie allemaal naartoe?
En nu dat jullie dit toch lezen, weet er iemand of het skigebied van Saint-Lary goed is??? Is iemand van jullie daar al eens geweest???

Greetzzz...
En veel skigenot aan iedereen deze winter
XXX Sophie
stefke  08 Nov '05, 23:35
 
 
Kerstmis en Nieuwjaar waarschijnlijk in Les Karellis, Krokus idem. Pasen eerste week ook in Karellis en de tweede week paasverlof is het BK SkiŽn in Zell am See! Feest dus deze winter!
vince  09 Nov '05, 09:35
 
 
holaba - 'k wist niet dat BK ski dit jaar in Oostenrijk was... 'k ga uiteindelijk de hele winter (vanaf 1 dec) in Sankt Johann zitten (Schneewinkel - Wilder Kaiser - KitzbŁhel - ...). Dan kommik zeker af!
david  13 Nov '05, 20:12
 
 
hallo allemaal, het BK snowboard + Freestyle ski gaat niet door in oostenrijk zoals hierboven is vermeld, maar in Les 2 Alpes in Frankrijk! Be prepared... zal een dikke feest worden! Wil je erbij zijn??? check dan www.triple-sss.be
stefke  14 Nov '05, 08:44
 
 
Sorry voor de onduidelijkheid, ik had het over het BK Alpijns skiŽn: slalom, reuzeslalom en super-g. Dat allemaal de tweede week van de paasvakantie! T zal daar ook stevig feest worden! Wij trainen al!
twizted  30 Nov '05, 12:04
 
 
normaal gezien mayrhofen...maar door enkelbreuk ga da spijtig genoeg niet door...
delta9  12 Feb '06, 19:55
 
 
Krokus (dus nog 12 nachten) naar Val di Fiemme (I) - Hotel in Molina di Fiemme
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.