Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Dilemma! hulp aub [ Zoek in het forum ]
ijsmanneke  21 Oct '08, 18:31
 
 
beste snownetters =)

ik zit met een heel vervelend dilemma...ik heb de kans om een paar skieetjes tweedehands aan te schaffen bijna in nieuwstaat(enkel vandaag en morgen nog tijd om te beslissen anders gaat ie naar iamand anders), het gaat om de Volkl p60 Race Carver ( oranje ski ) met een lengte van 1m73. mijn oog viel direkt op deze ski omdat ik eerder al SUPER ervaringen had met de Volkl p60 SC racing ( de gele )...die met hard werken ongelooflijk snel en accuraat reageerden, en op hoge snelheid zeer betrouwbaar was.

Ik zit met de volgende twijfels...

ik kan me niet meer herinneren welke lengte ik van de sc racers heb gebruikt en 1m73 lijkt me redelijk lang voor deze p60 race carver (oranje)( ik ben zelf 1m79-1m80 groot).en dus vraagik me af gaat hy even leuk en wendbaar zijn in de kortere bochtjes(hou ik van) als een lengte van bv 1.65 ofzo, aangezien er voor slalom ski's tog altijd word gezegd 10-15 cm kleiner dan je lichaamslengte .
over de prijs heb ik geen enkele twijfel (100 euro voor latten zo goed als nieuw) maar ik weet gewoon niet of die lengte en gedrag van de ski me zo goed gaat bevallen als de sc...

ik hoop dat veel kenners me kunnen helpen vandaag daar het aanbod eeeeecht niet lang meer geldig is( vandaag en morgen).

bedankt alvast he

MVG
Marco

 
Reacties op bovenstaand topic:
gorex  21 Oct '08, 19:02
 
 
Haha, de marco sé! Je weet wat ik te zeggen heb, gewoon kopen die handel man.

Stijn Decathlon
vince  21 Oct '08, 20:32
 
 
op zich mag je zolang zijn als je wilt, voor slalomski´s is er maar één lengte nl. 165. maar als die maar 100euros kosten met bindingen dan zou ik zeggen KOPEN KOPEN KOPEN en dan mss ook weer VER kopen als ze je niet aanstaan...
go4snow  22 Oct '08, 09:43
 
 
Ni twijfele kopen die handel, met langere ski's kan je ook nog perfect korte bochtjes maken
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.