Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
dorfke  31 Oct '08, 13:27
 
 
Zit met een nieuw paar ski's waar nog binding op moeten gemonteerd worden, maar vroeg mij af of er in belgië shops zijn die bindingen op skis kunnen monteren die 130mm in het midden meten?
 
Reacties op bovenstaand topic:
squinten  01 Nov '08, 11:27
 
 
130 mm? wow. Over welke skis gaat het hier?

Ja, normaal zou elke waardige skishop dit moeten klaarspelen.
2ski4fun  01 Nov '08, 11:52
 
 
Da's zoals met nieuwe banden van de één bandencentrale naar een andere gaan en vragen om ze er op te leggen
squinten  01 Nov '08, 11:55
 
 
Of gewoon online bestellen natuurlijk...
dorfke  01 Nov '08, 12:25
 
 
Pontoons, heb een koopje kunnen doen

Heb toch al uit ervaring kunnen vaststellen dat niet leke shop een mal heeft die op zo'n brede ski's passen. Ik dacht dat de standaardmaat iets van een 110 mm was voor een salamon binding.

2ski4fun > is dat ook zo? Ik weet niet of elke shop daar een probleem van zou maken? Heb de ski's tweedehands kunen kopen zonder binding en had hier nog een paar bindingen liggen van vorig seizoen. Zou niet weten hoe ik het anders moet doenb (buiten het zelf boren)
frank  01 Nov '08, 13:21
 
 
Ik denk dat je best probeert om die bindingen er ergens in het buitenland als je op vakantie bent te laten opzetten. Ik heb de fout gemaakt van bindingen van 101mm hier te laten monteren en ze hebben 3 keer opnieuw moeten boren omdat hun template niet paste. Ik ben echt wel wat winkels afgegaan en heb nergens gevonden waar ze het konden. Weet zelfs niet of je het voor pontoons hoe dan ook niet moet uittekenen,wat dus hoe dan ook merde zal zijn.
dorfke  01 Nov '08, 17:08
 
 
Daar had ik ook al aan gedacht, maar wou toch eens proberen of niemand dat hier zou kunnen doen.

Er bestaan wel van die mallen, maar waarschijnlijk zullen ze die alleen in gespecialiseerde shops hebben. Ga eind december toch een paar dagen naar chamonix, zal daar eens kijken.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.