Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Arlberg info gevraagd [ Zoek in het forum ]
fritzz  22 Nov '08, 00:19
 
 
Hallo hallo, aangezien arlberg bekend staat om zijn massas sneeuw veronderstel ik dat we daar volgend weekend gaan heentrekken, nu ben ik daar in die regio niet echt thuis. Ik heb zo al gehoord dat er daar hier en daar wegen afgesloten zijn in de winter en ik zou ook graag weten welk gebied daar goed is qua freeride mogelijkheid. Alvast bedankt
 
Reacties op bovenstaand topic:
2ski4fun  22 Nov '08, 07:15
 
 
St.Anton heeft de beste freeride mogelijkheden. De wegen die ze afsluiten valt nogal mee de laatste jaren maar met sneeuw weet je nooit.
Mijn zoon zit daar voor het ganse seizoen als skileraar (zie www.skisensation.be )en als je hem een mail stuurt of ff opbelt wanneer je er naartoe gaat zal hij je zeker de "places to be" aanduiden...
skiingman  22 Nov '08, 10:33
 
 
De enige weg die de ganse winter is afgesloten is de verbinding Lech-Warth. Voor de rest is alles eigenlijk altijd vrij makkelijk bereikbaar.
Qua freeride heb je genoeg mogelijkheden, zowel in Lech, Zurs, Stuben, St.Anton,.. Nadeel van volgend weekend te gaan is dat nog niet alle liften geopend zullen zijn in het gebied.
fritzz  22 Nov '08, 10:45
 
 
alvast bedankt
polle  22 Nov '08, 14:19
 
 
De Frotzz heeft geen liften nodig. Da is gemaakt met kabels en dergelijke en daar heeft hij nen afkeer van gekregen. HIKEN is zijn favoriete bezigheid.
skiingman  24 Nov '08, 00:32
 
 
Deze kerel: http://gallery.me.com/plusae#100203&view=mosaic&bgcolor=black&sel=11
had dit w-e ook geen lift nodig. Pics vanuit St.Anton
I'm so jealouse!
fritzz  24 Nov '08, 17:58
 
 
homme homme homme dat we maar snel vrijdag zijn
skiingman  25 Nov '08, 19:46
 
 
Het ziet ernaar uit dat ik dit weekend ook naar Lech zal gaan! Heb je al ergens iets geboekt Fritzz & co ?
fritzz  25 Nov '08, 20:19
 
 
nope... wij gaan wss nr st anton maar da ligt wel nog niet vast, kunnen ook naar daar gaannatuurlijk. en kent gij daar veel freeride stuff? zo ja da zou handig zijn als we weten waar de beste stuken zijn
skiingman  25 Nov '08, 20:36
 
 
Ik vrees een beetje dat de meeste leuke freeride tochten nog niet mogelijk gaan zijn omdat m'n begin december nog niet alle liften opent om daar te geraken..
fritzz  25 Nov '08, 20:48
 
 
ja maar de gemarkeerde freeride routes da is genen freeride eh da zijn ongeprepareerde pistes
vince  26 Nov '08, 07:52
 
 
tssssss arl-berg...
fritzz  26 Nov '08, 18:13
 
 
ja het is wat korterbij eh en er is meer sneeuw gevallen als ik mij niet vergis...
hou ons vooral op de hoogte van leuke dinges in mulbach wie weet kunt ge ons nog verwachten dit seizoen
skiingman  26 Nov '08, 19:39
 
 
Mijn reisgezel heeft opt laatste moment afgezegd Ben aant twijfelen of ik dit weekend wel ga. Denk eraan eerste helft van januari een paar dagen te gaan als er hopelijk nog meer verse poeder is gevallen Wat zijn jullie plannen nog?
fritzz  26 Nov '08, 20:15
 
 
veel plannen komende weekend, weekend nadien (3dagen) ergens waar veel sneeuw ligt, nieuwjaar een dag of 5 en dan daarna nog niets concreet. wij zitten vol momenteel we zijn met 4 en we gaan naar arlberg in nen C2 dus daar kan niemand meer bij anders kon je met ons van mij part nog mee.
grtzzz
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.