Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> boots knellen [ Zoek in het forum ]
tyerbel  28 Dec '08, 15:34
 
 
Hi,

had vorig jaar botten gekocht bij Sportina (tecnica vento) die met een prijs van 255 nieuw toch wel van een goede kwaliteit zouden moeten zijn. Marc heeft die wat aangepast naar m'n voet, ik heb er een week mee geskiet maar na een paar dagen knelden die toch wat rond enkels. Na de skivakantie heb ik ze nog wat laten aanpassen zodat ze wel goed zaten. Nu doe ik ze echter thuis eens aan om te zien of alles ok is, maar die knellen helaas weer redelijk hard. Ik veronderstel dat men bij Sportina ze wel weer wat kunnen bijwerken, maar ik vind dit eigenlijk maar beu. Dan koop je zelf goede botten om dergelijke problemen te vermijden met gehuurd materiaal...

Heeft iemand ervaring mee om die voor eens en altijd goed te laten fitten? Of zou ik er beter niets aan laten doen voor de skivakantie en er mee skieen tot ze weer wat gezet zijn na een dagje skieen (mocht dit tenminste zin hebben)?

Thx
 
Reacties op bovenstaand topic:
fritzz  28 Dec '08, 19:21
 
 
ik koop mijn skischoenen ook steeds bij de Marc, en telkens moet ik die ook laten aanpassen, en de eerste tien dagen kan da wel nen keer zeer doen zo nen bot da moet hem zo ewa zetten naar uwe voet eh toch als ge hem op de goei maat koopt en niet te groot gelijk zovelen..
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.