Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Prijs/Merk van skihelm [ Zoek in het forum ]
ploushke  30 Nov '05, 21:12
 
 
Hey,

Ik heb een vraagje; Weet er iemand hoeveel je gemiddeld uitgeeft aan een goede skihelm (die beschermt tegen paalkes bij slalom enzo) en natuurlijk je kop beschermt , maar dat is voor de hand liggend. Ik ben nl. op zoek naar een helm, maar weet echter ook niet waar ik goede kwaliteit in BelgiŽ kan vinden... Kan iemand me helpen?

Alvast merci!
Greetzzz...
Sophie
 
Reacties op bovenstaand topic:
bombardino  01 Dec '05, 08:48
 
 
Sophie, zie bij topic Uvex helmen, en www.carving-ski.de, ondertussen heb ik er een aangeschaft nl de Evo II venting I.A.S Dit is een regelbare van M tot L en kan ik ook voor gewoon skiŽn gebruiken, zit echt prima Behalve als je de helm wil afzetten met de metalen kinbeugel er nog op niet te doen
winkelprijs +- Ä100. Ben op mijn zoektocht ook het merk Alpina tegen gekomen veel goedkoper en ook goed, maar mijn maat was niet voorradig .Probleem is dat de meeste winkels een beperkt aanbod hebben, dus vergelijken is moeilijk.
stefke  01 Dec '05, 10:10
 
 
ikzelf doe min wedstrijden met een helm van Scott...heel goede beugel, model pas goed aan...en als je wil kun je de beugel eraf vijzen (reuzeslalom bv...)
vince  03 Dec '05, 18:51
 
 
Briko is ook een prima merk, kijk inderdaad eens bij die andere topic over uvex-helmen.
stino  13 Feb '06, 14:56
 
 
Mijn helm is van Simmer, Ä25 in solden. Weet niet of het een goeie is maar het was de eerste die mij goed zat.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.