Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Skiworld bestemmingen [ Zoek in het forum ]
bgo  13 Jan '09, 21:16
 
 
Half maart ga ik met enkele vrienden skin. We zijn allen geoefende skirs. Aangezien we geen zin hebben om zelf te koken en we ook wel graag een pint drinken leek mij de all inclusief formule van Skiworld een goede optie. De aangeboden skigebieden lijken mij allen interessant. Zijn er mensen die reeds op vakantie geweest zijn met deze organisatie, zo ja waar? En welk waren de plus en min-punten van het gebied en hotel.
 
Reacties op bovenstaand topic:
zeno  13 Jan '09, 22:21
 
 
Tignes was wel de moeite
pum  14 Jan '09, 12:31
 
 
Ik heb vorig jaar de kans gehad om een 7 - tal hotels te bezoeken met Skiworld: La Norma, Valmorel, Saint-Sorlin d'arves, Valmeinier, La Plagne, Tignes en Chatel. Voor mij zijn er absoluut 2 aanraders met als koploper uiteraard Le Bec Rouge in Tignes, maar ook het hotel in Valmorel vond ik zeer aangenaam, maar het skigebied ken ik niet. La Plagne vond ik dan weer veel te ver gelegen in het gebied en Chatel vond ik te gesoleerd (ligt op de berg op de piste, enkel bereikbaar met lift). Wou dit jaar ook te reserveren in de bec rouge maar wegens off-piste cursus gaat het niet door.
bgo  14 Jan '09, 14:02
 
 
Is er dan geen manier om naar Chatel dorp te gaan na het sluiten van de liften?
pum  14 Jan '09, 15:18
 
 
Ik dacht dat je de lift wel tot een uur of 20.00 kunt gebruiken en 1 of 2 maal per week bleef hij langer open. Ik ben hier wel niet zeker van, heb er maar 1 nacht verbleven en voor ons was de bar van het hotel toen meer als voldoende ;-)
koenforski  16 Jan '09, 13:30
 
 
al verschillende gebieden gezien met skiworld : voor mij blijft tignes idd de topper uit hun gamma (zowel qua ligging hotel als qua skigebied)
trischke  16 Jan '09, 13:39
 
 
idd tignes is een prima plaats - le bec rouge iss een prima hotel en de service is er ook goed
en belangrijk all in
koenforski  16 Jan '09, 13:45
 
 
misschien n kantbemerking in het algemeen bij de skiworld hotels : het avondeten is wel te eten, maar zeker geen haute cuisine (dus zeker niet vergelijken met een klassiek hotel-restaurant ; eerder wat je terugvindt in een studentenrestaurant als de Alma of dergelijke)
trischke  16 Jan '09, 13:47
 
 
bij ons viel dit in le bec rouge heel goed mee
slechts 1 keer gegeten dat het me niet beviel

1 x naar la norma geweest en dat ete was pas slecht
famimoni  16 Jan '09, 17:40
 
 
ook in Chatel is het eten niet te vreten, en het hotel ondermats
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.