Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> SkiŽn >> AustraliŽ / Nieuw - Zeeland [ Zoek in het forum ]
go4snow  06 Feb '09, 08:39
 
 
Hoe is het om te skiŽn in AustraliŽ en Nieuw - Zeeland? Wat zijn de betere spots daar?
 
Reacties op bovenstaand topic:
pum  06 Feb '09, 12:15
 
 
In NZ zijn wel enkele spots maar vergelijk het zeker niet met de europese alpen. Het weer is van zeer groot belang, ofwel is het verschrikkelijk weer met sneeuw, mist, wind ofwel is het super (maar meestal van het eerste). Vooral kleinere gebieden die relatief ver van station liggen. Queenstown is the place to be met Cordrona, The Remarcables, Snowpark. Andere plaatsen: op zuidereiland Wanaka, Mt Hutt, Arthur's Pass, en op noordereiland Whakapapa. Heli-dropping zeer populair en zeker de moeite waard. Vind persoonlijk wel dat er interessantere zaken te doen zijn in NZ dan skiŽn (persoonlijke mening)
koentjen  06 Feb '09, 15:48
 
 
Hela,

Ik vind cardrona place to be... iets minder toeristen dan queenstown en ierdereen is er voor langere periode te skiŽn!! zolas pum zegt ofwel is het goed weer ofwel echt slecht met kutmist die aanvriest op je goggle of veel wind...

Voor te 'skien' moet je niet in NZ zijn, maar voor te freestylen is het wel de place to be in de zomer... je ziet er tussen de proriders!!

Kijk anders eens op www.sksluts.be bij Koen Speleman op reis... daar staat veel info bij!!

Laat iets weten of je gaat ť... kans is heel groot dat ik er ook terug ben!!

koen
go4snow  06 Feb '09, 19:16
 
 
Merci gasten voor de reacties, ik check nog ff bij mijn Australische collega hier hoe het daar zit ik vermoed dat als ik ga het eerder bij de Ausies zal zijn.
vince  27 Feb '09, 22:42
 
 
oeioei ... pm me. kan je er mss nog vanaf brengen??
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.