Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> skimateriaal huren [ Zoek in het forum ]
ameli  04 Mar '09, 09:41
 
 
Hoi allemaal,
Ik ben Ameli, 20 jaar en zou via deze weg graag meer te weten komen over skiŽn.
Weet iemand of het een goed idee is skimateriaal op voorhand te huren? Bijvoorbeeld via internet?
Kent iemand een interessante site (lees: een site met interessante prijzen ? Ik zou graag online bestellen en ter plaatse afhalen, zodat ik geen skimateriaal vanuit belgiŽ moet meesleuren.
Groetjes en alvast bedankt voor jullie reacties!
 
Reacties op bovenstaand topic:
pum  04 Mar '09, 12:19
 
 
Goh, ge kunt da op voorhand huren via internet, maar weet niet of echt noodzakelijk is. Ik had vorige week zelf skies gehuurd in BelgiŽ (goedkoper als ginds huren, nu ging dit wel over freeride materiaal met stijgvellen en stijgijzers). Voordeel van ginds huren is dat je steeds kan wisselen. Sites zoek je best op de site van het skigebied en vergelijk de prijzen dan even. Moest je gaan skiŽn met een ski-organisatie kan het zijn dat zij wel voordeligere prijzen kunnen verkrijgen.
ploushke  04 Mar '09, 12:34
 
 
Ik weet dat er in les Menuires zo een winkel is, waar op voorhand bestellen via internet mogelijk is, om ze dan ter plaatse af te halen. Veel hangt naturlijk af van het skigebied waar je naartoe wil hť
vince_db  10 Mar '09, 15:54
 
 
Via het internet huren is volgens mij zeker een goed idee. Ik huurde vroeger altijd mijn materiaal hier in BelgiŽ en nam het zo mee op vakantie. Hier ben ik ondertussen wel mee gestopt. Ik was op skiverlof en een van m'n bindingen was na de tweede dag skiŽn gelost.
Zelf ben ik er natuurlijk niet aan begonnen om het te herstellen. Ik moest in een plaatselijke skiwinkel nieuwe ski's aanschaffen, want niemand was bereid om de herstelling te doen. Uiteindelijk heeft me dit wel wat extra geld gekost..Sinds twee jaar huur ik mijn ski's via snowell.com hier kan je ook vrij goedkoop aan skimateriaal geraken, ben ook zeer tevreden van de service
ameli  11 Mar '09, 13:02
 
 
Hey!
Alvast bedankt allemaal voor jullie reacties.
Vince, ik ben eens een kijkje gaan nemen op snowell.com. Die prijzen zien er op het eerste zicht goed uit ja. Ik heb verder gezocht en vond ook nog volgende site: www.skivakantieextras.nl De prijzen die ik hierop vond voor Chamonix zijn goedkoper, dus ik veronderstel dat dit hetzelfde is voor de andere resorts. Ik ga deze site eens uitproberen.

Groetjes en nog veel skiplezier allemaal !
vervallekes  10 Nov '09, 17:41
 
 
skimium.com!!! veel kortingen te krijgen bij online bestellingen

Groeten
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.