Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> Hotel Shandrani - Val di Fiemme [ Zoek in het forum ]
mediaman  08 Dec '05, 14:48
 
 
Graag had ik geweten of er al mensen zijn die ervaring hebben met dit hotel en skigebied !

alle info is welkom !

wij vertrekken op 11 februari 2006

groeten
 
Reacties op bovenstaand topic:
ch  01 Jan '06, 20:16
 
 
ik ben er vorig jaar geweest,op volgende site heb ik een mening gegeven (chris): http://www.vakantiereiswijzer.nl/vakantie/beoordeling/12441/shandrani/

Indien u nog wat uitleg wilt laat maar iets weten.
mediaman  03 Feb '06, 09:57
 
 
Is er in de buurt van dit hotel ook wat leuk om uit te gaan, of moet je dan taxi nemen naar het centrum?
ch  09 Feb '06, 20:22
 
 
Niets in de buurt te vinden, het zal een taxi worden.
mediaman  15 Mar '06, 09:49
 
 
Hallo,

wij hebben een fantastische skivakantie erop zittein in Cavalese - Pampeago. Wij waren van 12 tot 19 februari in het Shandrani-hotel. Het eten mocht misschien wat gevarieerder zijn maar naar Skiworld-normen vond ik ons hotel toch behoorlijk goed.

We hadden dan zelf geen kids bij (toch geen kleine haha) , er werd in het hotel voor animatie gezorgd zodat de ouders zich op de pistes konden uitleven. Dit is een ideale bestemming voor gezinnen want de pistes zijn er meestal vrij makkelijk.

We hebben slechts één minpunt ervaren en dat was de gratis skibus. In Cavalese is die bij de terugreis 1 keer niet komen opdagen waardoor we onze laatste bus terug naar het hotel hebben gemist op de overstapplaats. Ik had gelukkig een mobieltje bij met het nr van skiworld. De monitoren zouden ons wel terug hebben gebracht maar ze waren zelf nog op de terugreis van hun vrije skidag en het zou twee uur wachten worden dus hebben we naar ons hotel gebeld en die hebben ons dan opgehaald voor slechts 16 euro ! Dat was echt niet veel want het was anders toch wel enkele kilometers stappen.
Over de skiworld-clubformule met gratis skiles kan ik alleen maar positief zijn. Zelf heb ik wel maar één les meegedaan omdat je op vakantie doet wat je wil he.

Als je specifieke vragen hebt, just shoot.
Oh ja, de aprés-ski is aanrader, altijd fun er lopen daar altijd wel gekken rond
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.