Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
timmer  10 Jun '09, 16:38
 
 
Heeft er iemand ervaring met deze organisatie? zou graag opleiding tott skileraar volgen en kwam hierbij uit.. vroeg me af of het een goeie organisatie is. andere suggesties zijn altijd welkom natuurlijk
 
Reacties op bovenstaand topic:
jamke  14 Jun '09, 23:00
 
 
Hey, ik heb bij hun de nsl en anwarter gedaan. Heel tevreden over. Super toffe groep, en staatliche monitoren. Dus alleszins mensen die er wat van kennen. Heb ook enorm veel bijgeleerd aan eigen techniek en met mijn anwarter heb ik al veel plezier beleefd in een Oostenrijkse skischool.

Meer vragen mag je me altijd mailen ofzo!
broecki  15 Jun '09, 19:42
 
 
Hansje, 't komt neer op geld jonge.

Of BVSI of snowsport academy (nederland!!) en dan ga je +/- 1000 eur betalen eer je je diploma hebt. En deze worden pas vanaf niveau B trainer erkend in het buitenland.

Of bij een reisorganisatie en dan komt je rond de 800 900 eur. Je kan dan bij hun lesgeven.

Of Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Canada.
Canada zal door de vlucht wat veel kosten.
In Oostenrijk (www.sbssv.at of www.skilehrer.at) heb ik vorig jaar totaal 700 eur betaald voor de opleiding.

Dus als je het officieel wil doen kies voor Oostenrijk of zo. Heb je tijd, kan je geen Duits of Frans dan ga je voor BVSI. Maakt het niet uit en wil je gewoon lesgeven (en goedkoper in de sneeuw vertoeven mits ervoor te werken) dan zoek je een reisorganisatie.

Staesvakanties: eigen opleiding
Skifriends: eigen opleidingen via BVSI
Josk
...
broecki  15 Jun '09, 19:49
 
 
Juist gelezen s, snowprojects heeft een samenwerking opgestart met het salzburgs verbond ( www.sbssv.at ), zie artikel op de hoofdpagina van snownet.
jagermaster  16 Jun '09, 10:29
 
 
Hi,
Staat er een minimumleeftijd op het afleggen van zo'n diploma's, ik ben nog maar 15? Ik heb wel al les gegeven maar ik zou graag een diploma hebben.
broecki  16 Jun '09, 10:42
 
 
meestal zo, vanaf 16 toegelaten, vanaf 18 officieel lesgeven
jagermaster  16 Jun '09, 10:55
 
 
ja, dan maar een jaartje wachten h
timmer  16 Jun '09, 16:32
 
 
Merci voor de reactie Geert.. kga nog maar wat sparen dan denk hoop tog nog is een seizoen te doen maar ik heb nog tijd :p
go4snow  17 Jun '09, 21:43
 
 
Hey,

Bij elke Oostenrijks opleidingsverband zit je goed. Ikzelf heb bij snowsportsacademy mijn opleiding gevolgd omdat dit de enige zijn die de Belgische diploma's erkennen.

Moest je geen geld bijeenkrijgen kan je altijd wel bij een skischool in Oostenrijk of Zwitserland terecht zonder diploma. Ze komen steeds wel ergens volk tekort.

groeten

Stijn
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.