Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Uitrusting >> Materiaal Decathlon [ Zoek in het forum ]
louise  15 Nov '09, 19:11
 
 
Ik ben geintresseerd in het aanschaffen van een snowboard uitrusting, vermits ik pas een beginner ben en geen al te groot budget heb, had ik gedacht om mijn materiaal te kopen in Decathlon. Dit zou eventueel de dingen zijn die ik wil aanschaffen;
http://i36.tinypic.com/5b3gc7.jpg
(De witte bindingen)

Dit alles kost 309,70. Nu is de vraag of dit van een toch wel degelijke kwaliteit is en ook wel even kan meegaan?
 
Reacties op bovenstaand topic:
gorex  15 Nov '09, 20:37
 
 
Bwa, decathlon heeft goed materiaal (maar daar betaal je veel geld voor dus kan je beter een gekend merk kopen) Maar voor het grote deel is het plastiek en soepel materiaal. Je kan misschien beter wat meer geld uitgeven aan een gekender merk waar je langer plezier van gaat hebben...
louise  15 Nov '09, 22:13
 
 
Heb even rondgekeken op het internet, en een plankje gezien van LSD. Ik heb al gehoord van dit merk, maar weet niet of het degelijk is?
madscientist  17 Nov '09, 22:27
 
 
decathlon heeft scherpe prijzen. maar de meeste mensen die ik ken die daar snowboardmateriaal hebben gekocht, klagen toch wel over bepaalde zaken ( geen waterdichte boots, materiaal is teveel vervaardigd uit plastic en heeft geen stevigheid )
Je zou beter een paar eurotjes meer uitgeven en kijken naar materiaal van vorig jaar.
Dit is volledig subjectief , maar united brands geeft momenteel tot 50% korting op boards van imperivm. en ik heb ook gezien dat ze combo's geven met bindingen incluis. Uiteindelijk geef je toch wat meer geld uit maar je zult er meer en langer genot van hebben.
Niet alleen United Brands geeft trouwens kortingen, als je wat goe rondkijkt naar materiaal van vorig kan je goed wat koopjes doen.
louise  17 Nov '09, 22:29
 
 
Dankje voor de reactie! Ik heb gisteren een snowboard besteld via Degusport. De LSD Betty 2009, hij kwam van 199, maar er was korting, dus heb hem tegen 129 gekocht. Het board is ook veel mooier dan deze van Decathlon. Denk dat ik voor de boots en de bindingen naar Deweert zal gaan.
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.