Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Reizen >> welkom in val thorens [ Zoek in het forum ]
jeffrey  28 Nov '09, 22:16
 
 
hallo iedereen

ik werk dit seizoen als saisonnier in les balcons de val thorens t zou leuk zijn om eens wa belgen tegen te komen hier dus als je van plan bent om te komen let me know :-)
ik heb massas tijd om te boarden en skieen...

i'll be your guide ;-)

groetjes jeffrey
 
Reacties op bovenstaand topic:
bartn  29 Nov '09, 09:09
 
 
Hey Jeffrey,

wij vertrekken, mijzelf medium boarder en een maat richting Val Thorens. Normaal komen we nu 30/11/2009 maandag nacht toe. We zouden een week blijven. Weet jij misschien een goed hotel? De streeks willen we echt wel ontdekken. Ik ga normaal altijd naar Oostenrijk. Dus nieuw in de streek. PS we vetrekken normaal morgenmiddag met de wagen en er is nog plaats!

Hopelijk tot op de piste.
gerre  20 Dec '09, 10:08
 
 
jup Jeffrey,
Wij gaan met 5 vrienden naar Val Tho van 16 jan tot 22 jan. Wij zijn daar vorig jaar ook geweest en hebben een goede vakantie gehad. Wij skieŽn elke dag van zodra de pistes open zijn, maar gaan nadien evengraag nog eentje (of meerdere drinken). Mijn vraag : waar zijn de beste bars om na het skieŽn en later iets te gaan drinken. Wij zijn vorig jaar telkens blijven hangen in Le Monde (gevolgd door Malaysia) wat wel leuk is, maar misschien zijn er nog andere interessante plaatsen die we over het hoofd gezien hebben. Wij zijn ook nooit onmiddellijk na het skieŽn iets gaan drinken enkel 's avonds. Wij hadden graag ook eens onmiddellijk na het skieŽn van de aprŤs ski genoten. Zijn in Val Tho bars die onmiddellijk na het skieŽn al beginnnen feesten.

Groeten en misschien tot in Val Tho
jeffrey  20 Dec '09, 22:57
 
 
hey gerre

daar ik s avonds werk van 19u-2u heb ik nie echt de tijd om veel apres ski te doen meestal ga ik na mijn werk nog eens naar malasia ofzo. Maar heb wel de dinsdagen vrij, en dan zal ik wel nog eens blijven plakken in den apres ski maar tot nu toe wast relatief rustig hier maar deze week ist pas echt begonnen ;-)

laat gerust iets weten als je hier bijna bent kunnen mss eens afspreken dan...

jeffreydecoster@hotmail.com

greeeeeeeeeetz
Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.