Skimonitoren
Events
Shops
Pistes
 Video's
Info


Start
Profielen
Foto's
Forum
Nieuws
Artikels
 
Forum >> Snowboard >> burton inserts probleem [ Zoek in het forum ]
diederik  27 Dec '09, 15:04
 
 
Joe

Ik heb een probleem voor mijn bindingen op mijn board (shaun white burton board) te krijgen. Ik heb altijd cartels gehad maar nu had ik nitro raiden bindingen gekocht. Ik heb alle posities geprobeerd maar ik kan slecht 2 vijzen erin krijgen :sKan iemand een tip, steun, oplossing, motivatie geven?

Grtz.

[img=http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.faac693d4e.jpg]

[img=http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.b8b43501cf.jpg]
[/img]
 
Reacties op bovenstaand topic:
timvds  27 Dec '09, 16:44
 
 
Dit is logisch, aangezien Burton altijd anders wil doen dan de anderen.
Aangezien je een ouder board hebt van Burton, hebben de discs (die ronde dingen waarmee je je bindingen op je board zet en de gewenste graden kan instellen) 3 gaten. Wat mooi overeenkomt met de inserts (de gaten met schroefdraad in je snowboard).

Als je je oude Cartels nog hebt, daar zitten normaal discs in met 3 gaten, deze zou je moeten kunnen wisselen met die in je raiden bindingen.Je hebt geloof ik 3 verschillende systemen:
- discs met 4 gaten (zowat elk merk behalve Burton)
- discus met 3 gaten (de oudere burton boards)
-EST-systeem (de meeste nieuwe Burton boards, is een systeem met een lange groef, dus bijna 'eindeloos' veel mogelijkheden)
diederik  27 Dec '09, 16:58
 
 
jep tim, da van burton wist ik allemaal. Maar ik heb ook al geprobeerd de discs van mijn cartels te gebruiken maar ze passen niet in nitro binding.

dus ik zoek nog een andere oplossing, er zullen wrs toch heel pak personen dit voorgehad hebben.Om een reply te doen moet u ingelogd zijn.